Διαφήμιση

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με NVRAM WARNING: Err=0x10 - WiFi FIX Files - WLAN 5 GHz

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ με NVRAM WARNING: Err=0x10 - WiFi FIX Files - WLAN 5 GHz

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Μετά από update (Global STABLE to China DEV) του Redmi Note 4 μέσω SP Flash Tools (Format+Download), δυστυχώς χάθηκαν τα ΙΜΕΙ και εμφανίστηκε το εικονικό δίκτυο NVRAM WARNING: Err=0x10 .
      Ευτυχώς από τους πολύ καλούς οδηγούς του Forum επανήρθαν και τα δύο και το τηλέφωνο τρέχει αισίως την Ελληνική 6.12.8 !!!
      Συγκεκριμένα για την διόρθωση του NVRAM WARNING: Err=0x10 χρησιμοποιήθηκαν τα αρχεία ''WiFi FIX Files'', τα οποία και έλυσαν το πρόβλημα.

Αυτό που παρατήρησα όμως, είναι ότι το κινητό δεν ''βλέπει'' τα δίκτυα των 5 GHZ πλέον, παρά μόνο των 2,4 GHz.
      Μήπως τα αρχεία ''WiFi FIX Files'' δεν είναι αρκετά για να επαναφέρουν την το τηλέφωνο στην αρχική λειτουργική του κατάσταση, ή ευθύνεται και κάτι επιπλέον.
      Υπάρχει η δυνατότητα από κάποιο κάτοχο του RN4 (Nikel) να μου αποστείλει τα αχικά αρχεία Wifi kai Wifi_Custom που βρίσκονται στο /data/nvram/APCFG/APRDEB του τηλεφώνου του,

ώστε να τα εγκαταστήσω στο δικό μου;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
    • @vgvariil Αν έχεις κάνει σωστά τη διαδικασία για μόνιμη εγγραφή των IMEI, κάνε format το data partition μέσα από το recovery και reboot. Επειδή θα τα χάσεις όλα (φωτογραφίες, επαφές, προγράμματα κλπ), πάρε πρώτα backup ότι χρειάζεσαι.
    • Η διαδικασία έγινε σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό και αναφέρομαι μόνο για τα ΙΜΕΙ:

[MTK Devices] Recovering/Change IMEI on RN3 [NVRAM partition] [MauiMETA] - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum.

Τα ΙΜΕΙ είναι μόνιμα γραμμένα. Υπάρχει backup για όλα τα υπόλοιπα.

Έγινε format μέσω recovery και ξαναπέρασα την ROM.

WIFI MAC address είναι σωστή και περασμένη στο αρχείο WIFI.

Καμιά βοήθεια;;;

=============== Δεκ 11th 2016, 5:48pm ===============
      Όπως αναφέρεται παραπάνω το τηλέφωνο δεν ''βλέπει'' 5 GHz WLAN, παρά μόνο τα 2.4 GHz. Επισημαίνεται ότι οι υπόλοιπες συσκευές μου συνδέονται κανονικά στο 5 GHz WLAN μου.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;;

Σημειώστε ότι αυτό συνέβει όταν αντικαταστάθηκαν τα αρχεία ''Wifi'' και ''Wifi_Custom'' που βρίσκονται στο /data/nvram/APCFG/APRDEB του τηλεφώνου μου ώστε να αντιμετώπιστεί το πρόβλημα NVRAM WARNING: Err=0x10 !!!
    • Διαφήμιση