πηρα ενα xiomi note 4 64gb και προφανος δεν εχει ελληνικα ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ???
Ελληνικα σε xiomi note 4
-
-
Θα σε παρακαλούσαμε να μην γράφεις με greekglish τα οποία απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ και να διορθώσεις το ποστ σου
=============== Δεκ 13th 2016, 12:45pm ===============
Βασικό βήμα είναι να δούμε ποια ρομ έχεις ώστε να σου δώσουμε τα σωστά βήματα, οπότε εάν μπορείς ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone.
Κάνε αυτόν το έλεγχο για τον bootloader Πρώτο βήμα μόλις αγοράσεις Xiaomi
Κάνε και αυτό ώστε να πάρεις έγκριση για ξεκλείδωμα Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
Και τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό, μία προετοιμασία του υπολογιστή με drivers
1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite
3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ
4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ
6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\
7. Reboot τον υπολογιστή
8. Ενεργοποιείς τις επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό > Settings > about phone > tap 7 φορές στο MIUI version
9. Ενεργοποιείς το USB Debugging στο κινητό > Settings > additional settings > Developer options > USB Debugging > ON αν υπάρχει και το OEM Unlock > ON και αυτό
10. Συνδέεις την συσκευή στον υπολογιστή με ανοικτή την οθόνη, αν σου
βγάλει μήνυμα για ασφαλή σύνδεση επιλέγεις το Always trust...και ΟΚ -
αυτα ειναι τα screenshot απο το κινητο
Αλλα εχω ενα προβλημα. Οταν παω στο cmd και γραφω cd c:\adb και μετα fastboot devices, αφου βεβαια εχω κατεβασει το zip με το adb και εχω βαλει και το κινητο σε fastboot mode, ειτε δε μου βγαζει τιποτα (τις περισσοτερες φορες αυτο κανει), ειτε μου βγαζει <waiting for device> και μετα απο λιγο (και στις δυο περιπτωσεις) κανει restart το κινητο απο μονο του. -
-
-
για ανέβασε φώτο από την διαχείριση συσκευών με το πως αναγνωρίζει την συσκευή και ανοικτή και σε fastboot mode, καθώς και από τον φάκελο adb που έχεις στον σκληρό C
-
-
Μπορείς να βάλεις την global developer από εδώ Xiaomi MIUI Official Forum
Με αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα