Καλημερα σε ολους!! εχω το κινητο xiaomi redmi note 2 και αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με την μπαταρια και προσπαθω να βρω μια λυση! η μπαταρια απο 100% σε μια ωρα χρησης μπορει να μου παει και 30% και αν το αφησω ολο το βραδυ απο εκει και περα το πρωι το βρισκω κλειστο.. δεν ξερω τι μπορει να φταιει , εχω αλλαξει δυο μπαταριες, υποψιαζομαι βεβαια οτι ειναι η οθονη που φοραει το κινητο γιατι μου εχει σπασει 2 φορες και εχω αλλαξει δυο οθονες. επισης στις ρυθμισεις τις οθονης στο battery usage μου γραφει android system 19% και στο hardware, screen 53.9 % χωρις να το χρησιμοποιω. υπαρχει καποια αλλη ρομ που μπορω να του βαλω που να φτιαχνει καπως την ζωη της μπαταριας η κατι να του κανω ; γιατι και με το miui version global 8.1 stable | 8.1.2.0(LHMMIDI) εχω παρατηρησει καποια προβληματα που μου παρουσιαζει δηλαδη αποσυνδεεται συνεχως απο το δικτυο (vodafone) η δεν πιανει σχεδον ποτε σημα καλο ενω οταν ειχα την 6 δεν τα εκανε αυτα και θελω και για αυτο να την αλλαξω!! ευχαριστω εκ των προτερων!
ΡΟΜ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΖΩΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
-
-
Καλημέρα φίλε μου!
Αρχικά ας σιγουρέψουμε για ποιά συσκευή μιλάμε. Στο προφίλ σου έχεις το Redmi Note 2(5.5 ίντσες) και το θέμα το άνοιξες στο section για Redmi 2(4.7 ίντσες).
Γενικά έχεις δοκιμάσει ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση ποτέ; Με fastboot;
Στη συγκεκριμένη συσκευή ξέρω οτι οι roms του gkalen είναι άψογες και full battery friendly! Δοκίμασες καμία απο αυτές; -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Καλημέρα φίλε μου!
Αρχικά ας σιγουρέψουμε για ποιά συσκευή μιλάμε. Στο προφίλ σου έχεις το Redmi Note 2(5.5 ίντσες) και το θέμα το άνοιξες στο section για Redmi 2(4.7 ίντσες).
Γενικά έχεις δοκιμάσει ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση ποτέ; Με fastboot;
Στη συγκεκριμένη συσκευή ξέρω οτι οι roms του gkalen είναι άψογες και full battery friendly! Δοκίμασες καμία απο αυτές;
-
Δεν πειράζει για το θέμα, απλά να το ξεκαθαρίσουμε για να μιλάμε για την ίδια συσκευή!
Για την καθαρή εγκατάσταση εννοώ πχ να κάνεις και Wipe Data μέσα απο το TWRP recovery. Θα σου σβηστούν οι εφαρμογές βέβαια. Το εκανες; -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Δεν πειράζει για το θέμα, απλά να το ξεκαθαρίσουμε για να μιλάμε για την ίδια συσκευή!
Για την καθαρή εγκατάσταση εννοώ πχ να κάνεις και Wipe Data μέσα απο το TWRP recovery. Θα σου σβηστούν οι εφαρμογές βέβαια. Το εκανες;
-
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση μιας official ROM με το MiFlash. Ετσι θα δεις εάν η κατανάλωση της μπαταρίας είναι θέμα software η φταιει η αλλαγη οθονης.
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση μιας official ROM με το MiFlash. Ετσι θα δεις εάν η κατανάλωση της μπαταρίας είναι θέμα software η φταιει η αλλαγη οθονης.
-
Ειναι το επίσημο εργαλείο την Xiaomi για ολικη αντικατασταση του λογισμικου στις Xiaomi συσκευες.
Τσεκαρε στους οδηγούς της υπογραφής μου. Θα τα βρεις όλα αναλυτικά -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Ειναι το επίσημο εργαλείο την Xiaomi για ολικη αντικατασταση του λογισμικου στις Xiaomi συσκευες.
Τσεκαρε στους οδηγούς της υπογραφής μου. Θα τα βρεις όλα αναλυτικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0