Λοιπον..... μην αγχώνεσαι καταρχήν...
Έχεις ένα παλιο καλώδιο?
Θα χρειαστεί να το χαλάσουμε..
Έγινε μεταφορά σε νέο θέμα αυτόνομο
=============== Δεκ 19th 2016, 5:30pm ===============
Κώστα, θα χρειαστεί να φτιάξεις ένα καλώδιο για το γυρίσεις ξανά σε 9008, για να δεις πως κάνε κλικ εδώ ---> Deep Flash Cable
Ναι δυστυχως ετσι οπως μου το ειπατε καταλαβα οτι πρεπει να το βγαλω.
Τωρα το διαβαζει ως Qualcomm 900E οποτε εφαγε και επισημα brick.
Τρεχω πισω στον οδηγο να δω τι γινεται.
Δοκίμασε να δεις αν μπαίνει σε recovery mode! Volume+ και Power ή γενικά διάφορες δοκιμές με κρατημένα κουμπιά και σύνδεση στο usb! Αν μπει recovery τρέχα mi pc suite και βάλτο να το ξε-brickάρει!!
Δε μπαινει πουθενα...
Προσπαθω με deep flash cable, αλλιως δε ξερω τι να κανω.
Και δε πιανουν και πολυ τα χερια μου.
=============== Δεκ 19th 2016, 7:36pm ===============
Τελος καλο ολα καλα ευτυχως!
Απ' ο,τι ειδαμε, ειχα κατεβασει μια global dev που εγινε flash πανω σε unofficial οποτε και εγινε το κακο.
Ευτυχως δεν ηταν hardbrick το κινητο αφου παρ'ολο που δεν εβγαζε λαγουδακι και με το καταλληλο cmd και πατωντας το power button, το διαβασε ως 9008 και χωρις ν αναβει καποιο led.
Εδω θα ηθελα να ευχαριστησω τους εξης: @geoanto555 που με την πολυτιμη βοηθεια του καταφερα να φτιαξω ενα deep flash cable. Ειναι οντως κατι σημαντικο για μενα γιατι δεν επιαναν τα χερια μου και φυσικα θα το κρατησω, αφου παντα ειναι απαραιτητο. @NasDriver που μεσω teamviewer καταφερε και ξε-μπρικαρε το κινητο μου μεσα σε χρονο dt και ολα επανηλθαν καλως, ενω ταυτοχρονα μου εδινε τις δικες του συμβουλες οσον αφορα τα Xiaomi, τις λειτουργιες τους, το φορουμ αλλα και το flashing. @derveni που ενδιαφερθηκε αμεσα να του στειλω το κινητο αν δεν εβγαζα ακρη και προθυμοποιηθηκε να με βοηθησει και εκεινος.
Οπως θα δειτε και στις εικονες πλεον το κινητο ρολλαρει και ειναι ετοιμο για δραση και παραλληλα ειμαι ετοιμος κι εγω να μαθω νεα πραγματα. Δυστυχως αν δεν παθεις κατι κακο (βλ. brick), δεν θα μαθεις. Εγω εμαθα πολυ νωρις, αλλα εχει κι αυτο τα καλα του. Συμβουλη: Ο,τι και να παθει το κινητο (εκτος απο hardware), τα παιδια ειναι εδω για εσας. Γι' αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ στις οδηγιες, γιατι κι εγω μαλλον την επαθα απο τα ψιλα γραμματα.
Προς ολοκληρο το φορουμ, ειστε μακραν η καλυτερη παρεα, ετοιμη να βοηθησει τους παντες!
Ευχαριστω και παλι!