1 αγορα redmi pro Δεκ 21st 2016, 11:16am καλημερα σε ολους.ειμαι ετοιμος να παραγγειλω το redmi pro 3/64gb απο ελληνικο site.κατοπιν επικοινωνιας μου ειπαν οτι το μενου εχει κ ελληνικα.θα εχω καποιο προβλημα με αυτη τη rom?θα συνιστουσατε να βαλω καποια αλλη?
2 Δεκ 21st 2016, 5:17pm Με ελληνικά μάλλον unofficial rom θα έχει, μιας και δεν έχει βγει global rom ακόμα Όπως και να έχει, υπάρχει οδηγός για εγκατάσταση της official rom ή της ελληνικής ώστε να έχεις Ελληνικά χωρίς προβλήματα Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
3 Δεκ 21st 2016, 10:55pm Τελικα παρήγγειλα 1 κινητο απο ενα ελληνικο σαιτ π εχει official chinese.αυτο πως γινεται με ελληνικα?
4 Δεκ 21st 2016, 10:58pm πρώτα εδώ: Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) και μετά εδώ: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )