Διαφήμιση

redmi3 pro vs redmi3s prime vs redmi4 prime

• redmi3 pro vs redmi3s prime vs redmi4 prime

θα ηθελα την γνωμη σας ποιο απο τα τηλεφωνα redmi3 pro...redmi3s prime .....redmi4 pro να διαλεξω για δωρο στο γιο μμου σε δικτυο cosmote με την εμπειρια σας σε χρηση βιντεο ....μουσικη και γενικα συνεχη χρηση υπολογιζοντας με την εμπειρια σας και τη υποστηριξη γενικα της καθε συσκευης ....και στο θεμα της rom που θα πρεπει να επιλεξω οταν το παραγγειλω!!!!ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω τα φωτα σας!!!!! :D ολα αφορουν τα 3/32 σε θεμα ram και αποθηκευτικο χωρο!!!!
      Ηλίας
    • Εγώ θα σου πρότεινα μάλλον το redmi 4prime επειδή έχω δει πολύ καλά reviews και καθώς ο γιός σου είναι παιδί(φαντάζομαι) πιστεύω θα εκτιμήσει περισσότερο την καλύτερη ποιότητα κατασκευής! :)
      Επειδή το redmi 4 είναι πιό καινούριο έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή, είναι το πρώτο redmi(όχι note)το οποίο έχει 1080π οθόνη,και υποθέτω πως θα έχει υποστήρηξη για περισσότερο χρονικό διάστημα!
      Αν θες από Ελλάδα θα μπορούσες και το 3s prime από τον Κοτσόβολο για να έχεις 2 χρόνια εγγύηση και να είναι πιό επίσημα αν σε ενδιαφέρει.
    • εκανα μια ερευνα και συμφωνω με αυτα που λες ο γιος μου ειναι 18 και ειδα μια καλη τιμη στο geekbuy γαι το redmi4 pro και το σκεφτομαι ζεστα :D ευχαριστω για την βοηθεια σου!!!!(θα δω και το 3ς κωτσοβολο γιατι δεν ηξερα οτι το εχει)!!!!!
      Ηλίας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H em56464 έγραψε:

εκανα μια ερευνα και συμφωνω με αυτα που λες ο γιος μου ειναι 18 και ειδα μια καλη τιμη στο geekbuy γαι το redmi4 pro και το σκεφτομαι ζεστα :D ευχαριστω για την βοηθεια σου!!!!(θα δω και το 3ς κωτσοβολο γιατι δεν ηξερα οτι το εχει)!!!!!
      Ρίξε και μια ματιά στο vickmall.
      Αξίζουν τα 20 ευρώ με eu express για αποφυγή τελωνείου :)
      You may think you can fly - but you better not try