Διαφήμιση

τα φωταα ας σε ενα αρχαριο

• τα φωταα ας σε ενα αρχαριο

γεια σας κατοχος xiaomi redmi note 3 pro (την κινεζικη εκδοση).Θα μου ερθει με μια κινεζικη ρομ δλδ μονο κινεζικα αγγλικα φουλ στα κινεζικα apps.Kααι τωρα ξεκιναει το μπερδεμα..κανω unlock τη συσκευη και φορτωνωω οποια ρομ θελω??(μαλλον τη global stable ή την ελληνικη stable).Ποια απο τις δυπ προτεινεται??και κατι αλλο πιστευωω οτι η καλυτερη μεθοδος ειναι διαγραφη των παντων στο κινητο και μετα περναμε τη νεα ρομ..σωστα??σορρυ αλλα πραγματικαα διαβασα τους οδηγους αλλα ακρη δεν πολυεβγαλαα
  • Φίλε καλώς ήρθες στην παρέα μας.
    Θα ήθελα να σου δώσω κάποια απάντηση με τα λίγα που ξέρω για αρχή , μιας και θα απαντήσουν και πιο έμπειροι από εμένα, αλλά με μπερδεύεις. Γράφεις ότι είσαι κάτοχος στην αρχή και αμέσως μετά ότι θα σου έρθει.
    Αν λοιπών πάρουμε την πρώτη εκδοχή ότι το έχεις στο χέρι σου τότε φαντάζομαι ότι με βάση αυτά που διάβασες μέχρι τώρα έχεις καταλάβει ότι έχεις Official Rom, η οποία είναι Stable ή Developer ;(beta αλλιώς) Για να κάνεις Unlock θα πρέπει να έχεις κάνει αίτηση και να έχεις πάρεις έγκριση. Φαντάζομαι, αν καταλαβαίνω καλά από αυτά που γράφεις, ότι έχεις πάρει έγκριση. Τότε ΝΑΙ μπορείς να βάλεις όποια θέλεις από την Ελληνική Stable ή Developer που έχει βγει για το κινητό σου (τελευταία έκδοση).
    DEVELOPER = αναβαθμίσεις κάθε εβδομάδα εκτός απροόπτου και Root.
    Stable = αναβαθμίσεις σε πιο αραιά διαστήματα (2-3 μήνες) και αν δεν κάνω λάθος ΟΧΙ Root.
    Τώρα από σένα εξαρτάτε τι θέλεις για να αποφασίσεις πια θα βάλεις. Πάντως και με τις δύο θα μείνεις ευχαριστημένος, τα παιδιά κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά.

(Θέσε τις σωστές Ερωτήσεις για να πάρεις τις σωστές απαντήσεις).

Αυτά για αρχή. Καλή συνέχεια. :thumbup:
    Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
    Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
    Amazfit Custom WatchFaces