Καλησπέρα παιδιά, εχω το Xiaomi note 3 pro, δεν έχω κάνει τίποτα παραπάνω εκτος του να το ξεκλειδωσω απο το επίσημο κινέζικο site. Σήμερα ξαφνικά όταν πήγα να συνδέσω ένα smartwatch με BT. σταμάτησε να δουλεύει η ολίσθηση της οθόνης με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ξεκλειδώσω, και το παράξενο είναι οτι η οθόνη αφής εργάζεται κανονικά θέλει όμως διπλό πάτημα και κάθε τί που πατάω μου το εκφωνεί στα Αγγλικά.Το Swipe up όμως παραμένει νεκρό, ελπίζω σε βοηθεια σας διότι δεν είμαι και πολύ σχετικός.
Swipe up to unlock δεν δουλέυει...στο Xiaomi note 3 pro [SOLVED]
-
-
Θα έχεις πειράξει προφανώς κατά λάθος κάτι που έχει σχέσει με την Προσβασιμότητα.
Πήγαινε Settings (Ρυθμίσεις) => Additional Settings (Πρόσθετες ρυθμίσεις) => Accessibility (Προσβασιμότητα) και απενεργοποίησε ότι έχεις ενεργοποιήσει.
Αν δεν σου στρώσει, και δεν θυμάσαι αν έχεις πειράξει κάτι άλλο από τις Ρυθμίσεις, πήγαινε Ρυθμίσεις => εφαρμογές => Όλες και βρες τις δύο εφαρμογές με τίτλο Ρυθμίσεις (Settings).
Κάνε καθαρισμό - Διαγραφή δεδομένων (Clear Data) και στις 2.
Μετά κάνε ένα Reboot.
Αν και πάλι δεν σου δουλέψει, τότε θα πρέπει να προχωρήσεις σε Εργοστασιακές ρυθμίσεις (Factory Reset) και να ξαναστήσεις την συσκευή από την αρχή. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα έχεις πειράξει προφανώς κατά λάθος κάτι που έχει σχέσει με την Προσβασιμότητα.
Πήγαινε Settings (Ρυθμίσεις) => Additional Settings (Πρόσθετες ρυθμίσεις) => Accessibility (Προσβασιμότητα) και απενεργοποίησε ότι έχεις ενεργοποιήσει.
-
καλημέρα κι ευχαριστώ για την άμεση απαντησή σας , αλλά οπως γράφω στο αρχικό δεν έχω καθόλου Swipe up, down , left. right, οπότε δε μπορώ να πάω στα settings και είμαι κλειδωμένος στην αρχική οθόνη.....................................................................................................................
Τελικά έβαλα με OTG ένα Usb mouse και με τη ρόδα που έχει κατάφερα να πάω και να απενεργοποιησω το TALKBACK στο Accessibility. ΟΛΑ Ο.Κ. Σας Ευχαριστώ όλους, καλές γιορτές σε όλη την ομάδα.
-
Έδωσες και εύκολη λύση στο πρόβλημα για άλλα παιδιά που θα το αντιμετωπίσουν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες