παιδια ξερει κανενας αν μπορει το τηλ να καταλαβει φωνητικα την ελληνικη γλωσσα; γιατι μονο αγγλικα βλεπω καταλαβαινει....
φωνητικη πληκτρολογηση
-
-
Ο/H k30taas έγραψε:
παιδια ξερει κανενας αν μπορει το τηλ να καταλαβει φωνητικα την ελληνικη γλωσσα; γιατι μονο αγγλικα βλεπω καταλαβαινει....
Να καταλάβει ελληνικά που ? Στη φωνητική πληκτρολόγηση στο Google ? Θα πρέπει να επιλέξεις (και) Ελληνικά στη γλώσσα εισαγωγής (Ρυθμίσεις -> Επιπρόσθετες ρυθμίσεις -> Γλώσσα και εισαγωγή -> Φωνητική πληκτρολόγηση Google -> Γλώσσες.
Τώρα αν εννοείς ελληνικά αλλού, το συζητάμε. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H k30taas έγραψε:
Τώρα αν εννοείς ελληνικά αλλού, το συζητάμε.
=============== Δεκ 25th 2016, 12:49am ===============
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H k30taas έγραψε:
Τώρα αν εννοείς ελληνικά αλλού, το συζητάμε.
-
Αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι ότι κάτι δεν είναι σωστά ρυθμισμένο ή εγκατεστημένο. Αν πάει στις ρυθμίσεις του Google (να ανοίξει μια αναζήτηση, tap το Google icon και από το μενού πάνω αριστερά να επιλέξει ρυθμίσεις), δεν βλέπει "Φωνή" ως μια από τις επιλογές ?
-
Ο/H k30taas έγραψε:
για πες μου όμως σε ενός φιλου μου που στο γλωσσα και εισαγωγή δεν υπαρχει η επιλογή φωνητικη πληκτρολογηση google τι κανουμε?
You may think you can fly - but you better not try -
πως δουλεύει η φωνητική πληκτρολόγηση, μπορώ να μάθω και εγώ?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παλικάρια...άν δεν κάνω λάθος...για να ξεπροβάλουν οι ρυθμίσεις φωνητικής πληκτρολόγησης, πρέπει να εγκαταστήσετε πρώτα ΑΥΤΟ.
Νομίζω οτι εάν δεν μπεί αυτή η "εφαρμογή"...θα ψάχνετε ρυθμίσεις και ρυθμίσεις δεν θα βρίσκετε...
Να ξέρετε όμως οτι το "Android" και το "Σύστημα Android" στα στατιστικά της μπαταρίας (ειδικά εάν χρησιμοποιείται και Gmail App) θα πάει απο 10% στο 20-22%
Ο/H demakhs έγραψε:
πως δουλεύει η φωνητική πληκτρολόγηση, μπορώ να μάθω και εγώ?
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
καλημέρα και χρόνια πολλά!!!!!!!
Υπαγορευμενο στο swipe and dragonYou may think you can fly - but you better not try -
-
You may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι ότι κάτι δεν είναι σωστά ρυθμισμένο ή εγκατεστημένο. Αν πάει στις ρυθμίσεις του Google (να ανοίξει μια αναζήτηση, tap το Google icon και από το μενού πάνω αριστερά να επιλέξει ρυθμίσεις), δεν βλέπει "Φωνή" ως μια από τις επιλογές ?
-
Ο/H demakhs έγραψε:
πως δουλεύει η φωνητική πληκτρολόγηση, μπορώ να μάθω και εγώ?
θα τους μιλάμε κιόλας....
βλέπω να τρώμε σουτ μπανανα απο τις γυναίκες....
Εγω ακομα περιμενω φωνητική υποστηριξη αν εισαι offline για ελληνικα....μετράει παντως και εχει βελτιωθει κάργα το συστημα σε σχεση με δυο χρονια πριν,,,,
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα