Μολις αναβαθμισα στη τελευταια εκδοση της ελληνικης rom στο mi5 μου και μου βγαζει ανα 2-3 λεπτα συνηθως ενα μηνυμα που λεει (Δυστυχως η εφαρμογη mi cloud εχει σταματησει κλπ).Συμβαινει και σε αλλους? Δεν παθαινει κατι το κινητο αλλα ειναι λιγο εκνευριστικο να γινεται συνεχεια
Καποια λυση?
Δοκίμασε από τις Ρυθμίσεις => εφαρμογές => MiCloud να κάνεις διαγραφή δεδομένων.
Reboot μετά, και δες αν έστρωσε.
Διαφορετικά πάρε Backup από το TWRP Recovery - Κάνε Factory Reset - Flash και πάλι της ROM, και ξανακάνε Setup της συσκευής από την αρχή, ή περίμενε να βγει η σημερινή νέα Version.
Αν θες δοκίμασε κιόλας αν δεν πιάσει με το καθάρισμα της εφαρμογής να κάνεις μέσα από το twrp σκέτο wipe cache - dalvik... Εχεις σώσει αρκετές φορές.. Αλλιώς μετά ότι σου είπε και ο chief ..!!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
=============== Δεκ 23rd 2016, 8:30pm ===============
Λοιπον δε μπορω με τιποτα να μπω twrp,παταω vol + και power και μου δειχνει λιγ οτο σημα twrp και μετα ξαναδειχνει το mi logo και ανοιγει το κινητο,να δοκιμασω να το κανω απευθειας απο τον updater?