Διαφήμιση

πρόβλημα επανεκκίνησης mipad 2 με win10

• πρόβλημα επανεκκίνησης mipad 2 με win10

παιδιά γειά σας ,μόλις παρέλαβα το mipad2 με win10 και αφού το ξεκίνησα και άρχισα τις "βόλτες" για να το μάθω μου έβγαλε την παναγία να καβάσει τα Ελληνικά και τα Γαλλικά και εν'ω τα είχε κατεβάσει δεν έλεγε τίποτα απλά οι τελίτσες αναβόσβηναν και δεν έλεγαν να σταματήσουν ,κάποια στιγμή λέω μέχρι να τις κατεβάσει ας ρ'ιξομε καμμιά πασιέντσα.Τι το ήθελα!!! Μου ζήτησε να βάλω ένα mail και password του τα έγραψα και τα δύο και περίμενα το confirmation και code που δεν ήλθαν ποτέ.Προσπάθησα να βάλω το password δεν το πήρε ακετές φορές ,πήγα απο τον επιτραπέζιο να αλλάξω το password μέσω microsoft οπως με παρέπεμπε ,δεν με αναγνώριζε.το έκλεισα και το άνοιξα αρκετές φορές ,αρχιζε το πάλι με την σελίδα με το mail να ζητάει password που δεν το δεχόταν .συμβπυλεύτικα κάτο παιδιά μου είπαν τον συνδυαζμό των κουμπιών για να κάνω reset δεν γίνεται με τίποτα το μόνο που έκανε ήταν να μου βγάλει στην οθόνη μαζί με το λογότυπο ΜΙ και ενα DNX FAST BOOT MODE πολυ μικρή γραμματοσειρά δύο τελείες ακίνητες εδώ και μια ώρα και τίποτα άλλο!!!!
      Μήπως υπάρχει καμμιά συμβουλή τι να κάνω να το βάλω πάλι μπροστά να δουλέψει?????
      ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! ?( ?( ?( ?( ?(
    • Πάτα παρατεταμένα το Power Button μέχρι να κάνει Restart. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)