Διαφήμιση

Δεν χτυπά το ξυπνητήρι

• Δεν χτυπά το ξυπνητήρι

Τον τελευταίο καιρό με αφορμή την XTVR stable 8.1.3 διαπίστωσα με όλα τα επακόλουθα ότι δεν χτυπά το ξυπνητήρι όταν το τηλ είναι κλειστό κ στον φορτιστή . Άλλαξα ROM δοκίμασα πολλές , κατέληξα στην 8.0.1 thunder που είχα κ backup αλλά όταν αφήνω το κινητό κλειστό στον φορτιστή το πρωί δεν χτυπά .Όταν κάνω δοκιμές πχ το κλείνω βάζω αφύπνιση σε 5' κ στον φορτιστή ανοίγει κανονικά κ χτυπάει ή σε άλλη δοκιμή χτυπά σε 2 ώρες όμως αν το αφήσω στις 1 το βράδυ να χτυπήσει στις 8 το πρωί με "τρώει το μαξιλάρι".Καμία ιδέα εκτός από το να μην το φορτίζω το βράδυ ή να μην το κλείνω?Έχει τύχει σε άλλον αυτό?Αυτό το κάνει με όλες τις ρυθμίσεις , επίσης όταν το σβήνω μου λέει ότι "το κινητό θα κλείσει κ θα ανοίξει την τάδε ώρα για αφύπνιση".
    • εμενα καπου καπου μου κανει το εξης:το βραδυ πριν κοιμηθω, αν το βαλω στο φορτιστη και μετα το κλεισω, πολλες φορες δεν ανοιγει το πρωι ωστε να χτυπησει το ξυπνητηρι (το εχω ρυθμισει ν ανοιγει το πρωι στις 7:00), αν ομως το κλεισω και συνδεσω μετα το φορτιστη, τοτε ανοιγει στις 7 κι ετσι χτυπαει το ξυπνητηρι. αυτο το εκανε και με την 8.0.1.
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.