Καλησπέρα σε όλους !
Ξεκίνησα την εγκατάσταση ελληνικης rom σύμφωνα με τον οδηγό
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
Τα έχω κάνει όλα σωστά ελπίζω και έχω φτάσει στο σημείο που πρέπει να κάνω install τη rom..
Δηλαδη είμαι σχεδόν στο τέλος.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δεν βλέπει τη rom στην sd card κσι μάλλον δεν μ αφήνει να μπω στην sd card γιατι όταν παταω select storage δεν κλικαρει στην καρτα.
Τη rom την έχω στην κάρτα 'οπως την κατέβασα zip
Την εχω κανει download επισης και με το τηλεφωνο στην εσωτερικη του μνήμη και παλι δεν τη βλεπει
Επισης θελω να πω πως οταν εκανα wipe αυτα που δείχνει στον οδηγο, δλδ ART cache, cache, data κτλπ. δεν εβγαλε το done που περιγραφει ο οδηγός, αλλα εβγαλε και κοκκινα γραμματα.
Το τηλ το εχω στο μενου .twrp3.0.2_by_mic_omega.
Αν δοκιμασω να το ξεκινήσω θα ξεκινήσει με την παλιά rom?
Παρακαλω βοήθεια
Ξεκίνησα την εγκατάσταση ελληνικης rom σύμφωνα με τον οδηγό
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
Τα έχω κάνει όλα σωστά ελπίζω και έχω φτάσει στο σημείο που πρέπει να κάνω install τη rom..
Δηλαδη είμαι σχεδόν στο τέλος.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δεν βλέπει τη rom στην sd card κσι μάλλον δεν μ αφήνει να μπω στην sd card γιατι όταν παταω select storage δεν κλικαρει στην καρτα.
Τη rom την έχω στην κάρτα 'οπως την κατέβασα zip
Την εχω κανει download επισης και με το τηλεφωνο στην εσωτερικη του μνήμη και παλι δεν τη βλεπει
Επισης θελω να πω πως οταν εκανα wipe αυτα που δείχνει στον οδηγο, δλδ ART cache, cache, data κτλπ. δεν εβγαλε το done που περιγραφει ο οδηγός, αλλα εβγαλε και κοκκινα γραμματα.
Το τηλ το εχω στο μενου .twrp3.0.2_by_mic_omega.
Αν δοκιμασω να το ξεκινήσω θα ξεκινήσει με την παλιά rom?
Παρακαλω βοήθεια