Διαφήμιση

Δεν βλέπει τη SIM1 το Redmi Note 3 SE(Kate)

• Δεν βλέπει τη SIM1 το Redmi Note 3 SE(Kate)

Καλημέρα,Χρόνια Πολλά και ...Modατα.Έχω το Redmi Note 3 SE(Kate σύμφωνα με AIDA 64) με MIUI 8.1 Global | Stable 8.1.1.0(MHRMIDI),και δε "βλέπει" τη SIM1 (στη Θέση SIM2,που μπαίνει και η SD Card όλα κανονικά...αν βέβαια(!) δε χρειάζεται κάποιος παραπάνω αποθηκευτικό χώρο).Σκέφτομαι να περάσω Developer Global μήπως και οφείλεται στη ROM -όπως έχω διαβάσει σχετικά και από άλλους εδώ-,και αποκτήσω,επιπρόσθετα,Root πρόσβαση.Θα ήθελα τη γνώμη σας,αν θα μου λύσει το πρόβλημα με τη SIM1(και θα μου επιτρέψει,επίσης Root Privileges) το flashάρισμα της Developer Global,όπως επίσης και αν αυτή η διαδικασία ακυρώνει τη 2ετή Επίσημη Εγγύηση από InfoQuest.Προτείνετε μου άμα θέλετε και κάποιο σχετικό Link,εφόσον δε σκοπεύω να σας επιφορτίσω με την πλήρη καθοδήγηση στην ολοκλήρωση της όποιας διαδικασίας.Ακόμα και η αντικατάσταση Συσκεύης είναι ορατή λύση αν διαπιστωθεί πρόβλημα στο Hardware του Κινητού.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον πολύτιμο χρόνο σας!
    • Αφού το έχεις πάρει από Ελληνικό κατάστημα και είναι της infoquest καλύτερα να το πας πίσω στα πλαίσια της εγγύησης που έχεις ;)