Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα και χρόνια πολλά!!!
Συγχωρέστε με αν υπάρχει το ίδιο θέμα αλλά όσο κι αν έψαξα δεν έβγαλα κάποια άκρη γι' αυτό και θα ήθελα βοήθεια.
Έχω αγοράσει εδώ και δυο μήνες το Note 3 pro (2GB RAM, 16GB, Full HD 5,5) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το κινητό μιας και είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.
Το προμηθεύτηκα μετά από αναζήτηση στο skroutz από ένα κατάστημα στο Παγκράτι.
Φοράει τη MIUI 7.3 global stable με 5.1 android κι έχει κανονικά ελληνικά.
Θα ήθελα όμως να το αναβαθμίσω σε Marsmallow και σε MIUI 8. Παρεμπιπτόντως να σας πω αν αυτό βοηθάει πως στους συνεργάτες μέσα στο κινητό αναφέρει τα εξής ονόματα:
Dimitrios Dagalidis Dimitrios Nomikos και Eleftherios Konstantoudakis.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
Θα αναβαθμιστεί ποτέ το κινητό σε android και MIUI από την ίδια την εταιρία;
Εάν όχι μπορώ να βάλω κάποιο άλλο update χωρίς να πειράξω recovery, bootloader κλπ;; ίσως με κάποιο Manual upadate ?
Γενικά τι θα μπορούσα να κάνω;;
----
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και για τη βοήθεια
Εύχομαι καλές γιορτές και καλοτυχία σε όλους και όλες
Συγχωρέστε με αν υπάρχει το ίδιο θέμα αλλά όσο κι αν έψαξα δεν έβγαλα κάποια άκρη γι' αυτό και θα ήθελα βοήθεια.
Έχω αγοράσει εδώ και δυο μήνες το Note 3 pro (2GB RAM, 16GB, Full HD 5,5) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το κινητό μιας και είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.
Το προμηθεύτηκα μετά από αναζήτηση στο skroutz από ένα κατάστημα στο Παγκράτι.
Φοράει τη MIUI 7.3 global stable με 5.1 android κι έχει κανονικά ελληνικά.
Θα ήθελα όμως να το αναβαθμίσω σε Marsmallow και σε MIUI 8. Παρεμπιπτόντως να σας πω αν αυτό βοηθάει πως στους συνεργάτες μέσα στο κινητό αναφέρει τα εξής ονόματα:
Dimitrios Dagalidis Dimitrios Nomikos και Eleftherios Konstantoudakis.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
Θα αναβαθμιστεί ποτέ το κινητό σε android και MIUI από την ίδια την εταιρία;
Εάν όχι μπορώ να βάλω κάποιο άλλο update χωρίς να πειράξω recovery, bootloader κλπ;; ίσως με κάποιο Manual upadate ?
Γενικά τι θα μπορούσα να κάνω;;
----
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και για τη βοήθεια

Εύχομαι καλές γιορτές και καλοτυχία σε όλους και όλες