Διαφήμιση

SOS :Δεν ανοίγει τοι πορτακι της sim σε REDMI PRO

• SOS :Δεν ανοίγει τοι πορτακι της sim σε REDMI PRO

Aφου 'έστησα' το κινητο για να περάσω την Ελληνικη Rom πάω να ανοίξω και το πορτάκι της sim να βάλω την sd κάρτα μέσα.Με το ειδικό pin πατάω τζίφος...Ξανά ,ξανά ,ξανά τίποτα.Δεν μετακινείτε ούτε χιλιοστό για να το τραβήξω έξω.Ξέρει κανείς καποια πατέντα για να ανοιξει;;;;Εχει συμβεί και σε κάποιον άλλον;;;Υπόψιν ότι μέσα στο tray δεν έχει τίποτα.Μιλάμε για την πρώτη φορά ανοίγματος.Ευχαριστώ...
    • Έχει ξανα συμβεί σε πολλα xiaomi... Ζόρισε το λίγο πάνω-κάτω και θα ανοίξει...
      Έχει ένα λαμάκι από μέσα το οποίο λογικά έχει σφίξει και γι αυτό δεν "πετάει" έξω το πορτάκι.

• Διαφήμιση
    • Ευχαριστω τον geoanto555 και derveni.Ειπα να το παω σε επισκευαστη κινητών μπας και μου το ανοιξει αφου το πηρα στη δουλεια και το προσπαθησαν καμμια 5ρια ατομα ακομα διχως αποτελεσμα.Του το δινω στο χερι ,αφου βλεπει οτι η 'καρφιτσα' του δεν εχει αποτελεσμα παιρνει ενα μεγαλυτερο pin και μεσα σε 5 δευτερα το ειχε ανοιξει.Μου ειπε οτι ειναι ελλατωματικο (εγω δεν καταλαβα αν εννοουσε το πορτακι ή το pin ) και με αφηνει τελειως μα..κα.Βλεπετε 2 ωρες παλευα χθες και μολις ειχα κανει review για επιστροφη στο vickmall.θα περασω το απογευμα την ελληνικη rom συμφωνα με τον οδηγο ελπιζοντας να μην χρειαστει sd μιας και σκοπευω sim και sd να τις βαλω μια και μοναδικη φορα για να μην αντιμετωπισω τα ιδια.
    • Πολύ πιθανόν να μπαίνει λίγο στραβά η καρφίτσα γι αυτό...
      Αν ποτέ βγάλεις το πισω καπάκι ίσως να μπορείς να το φέρεις στην ευθεία...

• φιλε geoanto δεν φανταζεσαι απογοητευση.Μετα απο σεταρισμα κινητου να περιμενω την ελληνικη rom και να κολλαω στα ευκολα;;;Αφου τσαντιστηκα τοσο πολυ που το εδωσα στη γυναικα μου να το κανει(δεν το λεω υποτιμητικα) μιας και ειχα απο τα νευρα μου χασει την υπομονη μου.Και να φανταστεις οτι γενικα πιανει το χερι μου αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ηθελα να συνεχισω.Το θεμα ειναι το προβλημα το εχει to sim tray ή εκει που θηλυκωνει αυτο;;;

=============== Δεκ 27th 2016, 4:33pm ===============
      Μιας που σε εχω και ευκαιρω να σε ξεζουμισω ρωτωντας σε αν πρεπει να κανω format data ουτώς ή αλλώς και μετά wipe ή να περιμένω να δω αν μου διαβαζει τον εσωτερικο χωρο πρωτα;;Οπως κατάλαβες θελω να αποφυγω την εισαγωγη sd καρτας λογω των παραπάνω.Αν διαβασει εσωτερικο χωρο θα τα βάλω και τα 2 (σιμ και sd ) μετα το περασμα...
    • Δεν νομίζω να έχει θέμα η σιμ βρε..
      Είναι ένα λαμάκι πάνω από αυτη και λογικά αυτό έχει κάτσει λίγο στραβα..

=============== Δεκ 27th 2016, 4:36pm ===============
      Θα δεις αν την διαβάζει πρωτα.
      Αν δεν την διαβάζει θα κάνεις...
      Μετά θα συνδέσεις το κινητο ενώ ειναι σε twrp και να έχεις drivers θα το δει κανονικά και δεν θα χρειαστεί sd.

• Διαφήμιση
    • δεν λεω τη sim.Ουτως η αλλως δεν την εχω βαλει ακομα.Εννοω τη θηκη ολη ή εκει που κουμπωνει η κη.Τεσπα θα δειξει αφου βγηκε θα τα βαλω και μετα logo για να μην ξαναβγει ποτε.....χαχαχα
    • Πας για Ελληνική και δεν κολλάς πουθενά..

• ο.κ ..Ελεγα οτι κανεις παντα ή σχεδον παντα για να μην εχεις προβληματα...Αλλα εμενα δεν εχει τιποτα το κινητο .Μονο DEV China περασμενη χωρις στησιματα ,official unlock bootloader και απενεργοποιηση ψηφιακης υπογραφης των windows 10 με drivers περασμενους αφου το κινητο μου το διαβαζει κανονικα to device manager ως redmi pro.Σε ευχαριστω παντως και για τις λιγο off topik πληροφοριες