Γεια σας παιδιά. Καλές γιορτές. Ξέρει κανείς να μου προτείνει καποια συνδρομητική υπηρεσία για iptv? Δεν αναφέρομαι σε παράνομες υπηρεσίες με σερβερς κλπ. Φυσικά δεν αναφέρομαι και σε κάτι ελληνικό μιας και δεν υπάρχει.
iptv
-
-
Φίλε μου προσωπικά δεν βλέπω τηλεόραση και δεν το έχω ψάξει το θέμα
Δεν ξέρω εάν αυτό μπορεί να σε βοηθήσει Google -
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το έχω ψάξει Όσο μπόρεσα στο Google Άλλα τα περισσότερα είναι με παράνομες μεθόδους κλΠ. και εκτός αυτού δεν ξέρεις και ποιον να εμπιστευτείς
-
Καλησπέρα σας...
Ενδιαφέρομαι και εγώ για iptv γνωρίζει κάνεις τι παίζει με αυτό το θέμα;
Αγόρασε ο πατέρας μου μια smart tv, αυτή τώρα δεν παίρνει kodi διότι δεν έχει android αλλά webOS. Στις εφαρμογές που μπορώ να βάλω έχει πολλές που αναφέρονται σε iptv αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει.
Ευχαριστω -
Iptv και τέτοια συναφή δεν έχουν θέση εδώ στο φόρουμ ,από ότι ξέρω είναι παράνομα.
-
Δεν αναφέρομαι σε παράνομα πραγματα. υπαρχουν iptv που πληρωνεις και δεν ειναι φρι
-
Το καλύτερο είναι να πάρεις ένα φθηνό Android TV box και θα τα έχεις όλα.... Και kodi.
-
Πάρε ένα mi box , beelink , ή κάτι άλλο επώνυμο , οι τιμές είναι κοντά, τουλάχιστον 3gb ram και rom από 16 και πάνω DDR3 κατά προτίμηση DDR4.
Πέρασέ του kodi 17.6 και μετά μέσα από αυτό με wizard πέρνα του durex 6.32 , ή No limits, boom shakalaka ή κάποιο άλλο build , video plugin wizard που είναι σε κάποιο αποθετήριο , repository. Θα τα βρεις εύκολα, τα οποία εμπεριέχουν video add-on πχ το covenant , supremacy, Maverick, Benu και άλλα πολλά. Βάζεις και subtitles.gr και opensubtitles add on και απολαμβάνεις κινηματογραφική εμπειρία, με Ελληνικούς υπότιτλους.
ΥΓ εάν έχεις ταχύτητα ίντερνετ κάτω από 8 Mbps μην ασχοληθείς καθόλου. -
Mανωλη τα είπες όλα μαζεμένα ούτε οδηγό να έγραφες !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@MIUI_ART το iptv καθώς και Kodi και τα add-ons είναι σε τεντωμένο σχοινί μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας , εξ ου και ο αρχικός μου δισταγμός.
Πριν δύο εβδομάδες είχαν κατεβάσει τον κεντρικό Server του Collosus repo στον οποίο έχουν όλοι οι άλλοι server τα repository τους, λόγω πειρατείας. Απλά έδωσα τα αρχικά στοιχεία , για όποιον θέλει να το ψάξει περαιτέρω αλλού. -
Μανώλη Μόνο να πω επειδή το έχω δοκιμάσει σε Kodi με iptv παρόλο που έχω 45 με 46 ταχύτητα κολλάει το Iptv εκεί.
Υπάρχει νόμιμο Iptv βέβαια αλλά Όχι σε όλες τις εταιρείες.
Αν το καλοσκεφτείς και το Cosmote tv με το ίντερνετ, ένα είδος Ip (internet protocol) tv (television) είναι.
Durex buid δεν έχω δοκιμάσει βέβαια.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες