Σωστή ROM φοράς, για Kate και είναι και official. Άρα 99% φταίει κάτι από τα 2 πρώτα που σου έγραψα. Μίλα αύριο με έξυπ. πελατών του παρόχου σου για τα (1) και (2) που σου έγραψα και ξαναμιλάμε
Ναι θα το κοιτάξω αν προλάβω αυριο αλλά μου κάνει εντύπωση που το LTE cell info δείχνει τα bands για LTE που είναι του kenzo ουσιαστικά εκτός ίσως από την B2.
Παντως αν μπορει καποιος να κατεβάσει την εφαρμογή LTE cell info απο το store και να μας πει αν εμφανίζει και την B20 μπάντα ισως βοηθούσε να διαπιστώναμε αν εχει προβλημα η συσκευή μου η απλα δεν δειχνει σωστα τις supported bands η εφαρμογή Lte cell info.
Επιβεβαιώνω και εγώ με εφαρμογή από play store ότι ενώ λέει όνομα συσκευής Kate δεν γράφει για band20. Αγορασμένο το δικό μου πριν 10 μέρες από κωτσο. Παίδες πρέπει να το ψάξουμε γιατί αν έχει παιχτεί μουφα από την infoquest πρέπει να πέσει ομαδική επιστροφή και καταγγελία!
Επιβεβαιώνω και εγώ με εφαρμογή από play store ότι ενώ λέει όνομα συσκευής Kate δεν γράφει για band20. Αγορασμένο το δικό μου πριν 10 μέρες από κωτσο. Παίδες πρέπει να το ψάξουμε γιατί αν έχει παιχτεί μουφα από την infoquest πρέπει να πέσει ομαδική επιστροφή και καταγγελία!
Εγώ περισσότερο θα αμφέβαλα για την αξιοπιστία της εφαρμογής παρά για το κινητό...
Δοκίμασε άλλη εφαρμογή
Με αυτήν την εφαρμογή θα δείτε και στην πράξη εάν πιάνεται την Band 20
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simplyadvanced.ltediscovery&hl=en
Εγώ περισσότερο θα αμφέβαλα για την αξιοπιστία της εφαρμογής παρά για το κινητό...Δοκίμασε άλλη εφαρμογη
Ρε φίλε δεν αμφέβαλε κανείς για τη xiaomi χαλάρωσε. Μπορεί να έχω πιο παλιά από σένα xiaomi οπότε να την ξέρω καλύτερα σαν εταιρεία. Εδω μιλάμε για ελληνικές πατέντες. Αν δηλαδή η infoquest μας πουλάει φούμαρα για band20 κτλ. Στα mediatek έμπαινες σε κρυφό μενού και έβλεπες τις διαθέσιμες μπάντες του τηλεφώνου σου. Εδω έχουμε αυτή τη δυνατότητα ή θα περιμένουμε να δούμε τι γράφει η κάθε μια εφαρμογή;
Πάντως εμένα είναι αγορασμενο από geekbuying η international εκδοση και η εφαρμογή δεν δείχνει την β20 οπότε φαντάζομαι η δε θα πιάνει κάνεις β20 με Kate η θα πιάνουμε όλοι και θα δείχνει λάθος στοιχεία η εφαρμογή.