Καλησπέρα,είμαι καινούργιο μέλος της κοινότητας και σας συγχαίρω για την δουλειά που έχετε κάνει.Είναι απίστευτη!Έχω το Xiaomi Redmi Note 3 pro 32Gb Europe Edition.Έχω ξεκλειδώσει το bootloader και είμαι στην διαδικασία που έχω κατεβάσει την Κινέζικη Rom ακολουθόντας βήμα βήμα τις οδηγίες.Σε κάποιο στάδιο της διαδικασίας λέει ότι πρέπει να αποθηκεύσουμε την Κινέζικη Rom στο κινητό.Το αρχείο είναι zipped.Το στέλνω έτσι zippαρισμένο ή το κάνω Unzip πρώτα;
Επιπλέον όταν λέει να κατεβάσουμε την Ελληνική Rom εννοεί την τελευταία έκδοση που έχει βγει εδώ και λίγες μέρες ή πρέπει πρώτα να καρεβάσω κάποια παλιότερη έλδοση και μετά να κάνω update;
=============== Δεκ 30th 2016, 2:36pm ===============
παίδες sorry...οι οδηγίες ήταν σαφείς...Zippαρισμένο το αρχείο...μόλις έχω ξυπνήσει και δεν το πρόσεξα!
Επιπλέον όταν λέει να κατεβάσουμε την Ελληνική Rom εννοεί την τελευταία έκδοση που έχει βγει εδώ και λίγες μέρες ή πρέπει πρώτα να καρεβάσω κάποια παλιότερη έλδοση και μετά να κάνω update;
=============== Δεκ 30th 2016, 2:36pm ===============
παίδες sorry...οι οδηγίες ήταν σαφείς...Zippαρισμένο το αρχείο...μόλις έχω ξυπνήσει και δεν το πρόσεξα!