Καλησπέρα σας. Δεν μπορώ να ανοίξω με τίποτα την συσκευή παρά μόνο σε σε κατάσταση fastboot. Όλα άρχισαν όταν μετά από προσπάθειες να κάνω αναβάθμιση στην συσκευή κατάλαβα ότι ήταν ξεκλείδωτο το bootlocker. Σκέφτηκα ότι το πρόβλημα θα λυνόταν εάν κλείδωνα το bootlocker. Έτσι μέσω του adb και αφού διαπίστωσα ότι η συσκευή ήταν ξεκλείδωτη, έδωσα την εντολή fastboot oem lock, εκανα επανεκκινηση και απο τότε η συσκευή δεν ανοίγει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ
REDMI NOTE 3 Δεν ανοιγει!
-
-
κανε πάλι unlock με το mi account σου.
Και πέρνα από την αρχή την Ελληνική ρομ.
Διαφορετικά πας για official china με το sp flash tool.
Και τους δύο οδηγούς θα τους βρεις στην υπογραφή μου. -
Το λάθος που έκανες ήταν ότι κλειδωσες τον bl με λάθος τρόπο και λόγο ότι έχεις κάποια unofficial Rom δεν αφήνει ο bl να κάνει boot.
Πρέπει να περάσεις κάποια official Rom global η china
Δοκίμασε πρώτα με αυτόν τον οδηγο: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) και αν δε την περνάει μετά πας σε αυτο
Το Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Δεν ξέρω και πιο έχεις αν έχεις το pro είναι αυτοί οι οδηγοί
Redmi note3 pro -
Επειδη εκανα πειράματα με το win wallet πέρασα official Δοκίμασα μετά ξεκλειδωσα επίσημα, δεν λειτουργησε η εφαρμογή στην πραξη οποτε μετα έπρεπε να ξανα κλειδωσω. Και επειδη βαρκομουν να ξαναφλασαρω τα παντα το κλειδωσα με fastboot και official dev. Τωρα δεν ξερω τι θα γίνει στο επόμενο update. Θα σας πω. Μιλαω για mi5
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Το mi flash 2015.10.28.0 χρησιμοποίησα..
-
Ναι εμενα μου εβγαζε αλλο σφάλμα. Αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι εχω κλειδωσει κι εγω με τον ιδιο τρόπο. Απλα εγω ειχα οfficial ξεκλειδωσα και ξανα κλειδωσα οπως εσυ. Γιατι το θελω κλειδωμενο αλλα δεν ηθελα να το flasharo και να τα περνάω ολα από την αρχη. Αυτο που μπορω να δοκιμάσω για σενα ειναι να δω αν ξεκλειδωνει με τον επθσημο τρόπο.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΟΚ ευχαριστώ. θα δοκιμάσω και εγώ με το SP Flash Tool μπας και..
-
έκανα την διαδικασία και ήμουν έτοιμος να σου πω δυσάρεστα νεα καθως μου έβγαλε 3 φορες ότι το acount δεν είναι το ίδιο με την συσκευή. Την πρώτη φορά ίσχυε καθώς δεν έχω δικαιώματα στο δικό μου acount για ξεκλίδωμα. Έκανα επανεκκίνηση έβαλα το σωστό acount και απέτυχε πάλι όποτε ήμουν έτοιμος να σε απογοητεύσω. Κάνω άλλη μια επανεκκίνηση ξαναδοκιμάζω και ξεκλείδωσε. Οπότε η εντολή fastboot oem lock δεν εμποδίζει το επίσημο ξεκλείδωμα. Μετά το ξανακλείδωσα με τον ίδιο τρόπο για να μου λειτουργεί το winbank wallet. Παραπάνω γνωσεις δεν έχω να σε βοηθήσω. Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να flashareis με mi flash 2016 αλλα και beta.
-
Καλά νέα! θα το δοκιμάσω το mi 2016
-
θα δοκίμαζα κι εγώ να flasharo το δικό μου με κλειδωμένο το boot loader με adb οπως κι εσύ. Αλλά φίλε δεν έχω το κουράγιο ειδικά τέτοια ώρα!! άσε που είναι και διαφορετικές οι συσκευές. καλή δύναμη και από την στιγμή που μπαίνει recovery και τα λοιπά νομίζω ότι θα τα καταφέρεις. και ζήτα βοήθεια υπάρχουν έμπειροι εδώ μέσα θα σε βοηθήσουν τα παιδιά. Αντε καλό βράδυ και περιμένουμε τα αποτελέσματα!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα