Καλή χρονιά σε όλους.Μετά από δεκάδες άρθρα στο Internet και προσπάθειές (1 βήμα πρίν το Touch Point!)Δοκιμάζω & το Deep Flash Cable του οξυδερκέστατου GR-Macedon.Πρόβλημα όμως!!!To MiFlash μου βγάζει ¨Can not read from Port COM4" μετά από 8-9 δευτερόλεπτα κανονικού Flashing.Το Kate είχα(!).Καμιά ιδέα ρε πατριώτες(20 μέρες Κινητό είναι)...κρίμα...
Redmi note 3 Pro SE (Kate) hard brick - Χρειάζεται βοήθεια [SOLVED]
- RedMi Note 3 SE
-
-
Ο/H +GreKonLad+ έγραψε:
Καμιά ιδέα ρε πατριώτες(20 μέρες Κινητό είναι)...κρίμα
-
Ο/H +GreKonLad+ έγραψε:
To MiFlash μου βγάζει ¨Can not read from Port COM4" μετά από 8-9 δευτερόλεπτα κανονικού Flashing.
-
Χρησιμοποιώ USB 2.Προσπαθώ για την kate_global_images_6.12.29_20161228.0000.00_6.0_global_ad63a231e7.tgz με το XiaoMiFlash Beta σε Win 10 64bit Pro.Έχοντας καθαρίσει με Drive Cleaner & USBDeview (απενεργοπιημένο και το driver Signature Enforcement,με μέθοδο Deep Flash Cable.
-
Ο/H +GreKonLad+ έγραψε:
Χρησιμοποιώ USB 2.Προσπαθώ για την kate_global_images_6.12.29_20161228.0000.00_6.0_global_ad63a231e7.tgz με το XiaoMiFlash Beta σε Win 10 64bit Pro.Έχοντας καθαρίσει με Drive Cleaner & USBDeview (απενεργοπιημένο και το driver Signature Enforcement,με μέθοδο Deep Flash Cable.
-
Όταν το πρωτοπήρα είχα Marshmallow 6.0.1,MIUI Global Stable 8.1,Build 8.1.0.1(MHRMIDI),Συγγνώμη που γράφω στο Kenzo, ενώ έχω Kate,αλλά βρέθηκα εδώ προσπαθώντας να "κολλήσω" σε μία ακριβώς ίδια περίπτωση κάποιου με Kenzo,που τελικά τα κατάφερε
-
-
NasDriver,
Τι είναι πμ;;; -
Δες πάνω στην μπάρα, "Συνομιλίες (ΠΜ) " = Προσωπικό Μήνυμα
Αλλά κι εδώ καλά ήμαστε τώρα -
To Site γενικά τα σπάει,αλλά Newbie είμαι...Γαμώ
το κινητό μου !:!!
-
Μην σκας...χαλάρωσε όσο μπορείς...από το άγχος γίνονται τα μεγαλύτερα σφάλματα.
Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή και ανέβασε μία φώτο από την Διαχείριση Συσκευών του υπολογιστή να δούμε πως το αναγνωρίζει.
Επίσης, ανοίγει καθόλου το κινητό αν πατήσεις το power για σχεδόν 2 λεπτά ή έχει μείνει κολλημένο ? -
Να ανοίξει αδύνατο.Το βλέπει μόνο ως COM Port -αυτή που συνιστούν όλοι σε XDA_,κτλ,κτλ,κτλ(και αυτό όχι πάντα,ακούγεται όμως ο ήχος Σύνδεσης/Αποσύνδεσης)αφού επέμβω με Deep Flash Cable unbrick,OΥΤΕ ΚΑΝ Fastboot
Έτσι το βλέπει _ QDLoader HS-USB 9008 _Driver.7z(σου του έγραψα όπως είναι το ,ZIP που κατέβασα για εφεδρεία,χωρίς να το εγκαταστήσω ακόμα)αλλά με Deep Flash Cable βραχυκύκλωμα το βλέπει σωστά.
Το usb2-OTG πάλι,είναι από το παλιό μου Nexus 5(Rooted,ΜΑΥΡΟ ΣΚΥΛΙ το ρημάδι, ώσπου έσπασε η Οθόνη στην Πλεξούδα κάτω)
Εννοείται το έχω αλλάξει αρκετές Θύρες USB2,και τώρα μόνο με Κεντρική,πισινή,κατευθείαν στη Μητρική,προσπαθώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0