Έχω απο τον Ιούνιο το Xiaomi Redmi 3 το απλό. Απο τον Αύγουστο χρησιμοποιώ της Ελληνικές miui απο αυτό το φόρουμ . Αυτή τη στιγμή τρέχω την XTRVbeta2-6.12.29 Beta .. Εδώ και ενα μηνα το κινητο ειναι αργό και κολλάει ακόμα και στις πιο απλές λειτουργίες ... Εχω προσπαθήσει να δω μηπως φταιει καποια συγκεκριμενη εφαρμογή αλλα εχω αλλαξει ακομα και browser αλλα τα προβληματα συνεχίζουν.. Χρησιμοποιω Facebook Messenger Viber Firefox Gmail Insta και καποιες απλες.. Τιποτα απαιτητικο ... Επισης το προβλημα δεν ειναι μονο στο συγκεκριμενο update αλλά και στα παλιοτερα... Πριν 2 εβδομαδες εκανα και reset μαζι με νεα ρομ αλλα τα προβληματα συνεχιζουν... Μπορειτε να βοηθήσετε ;
Redmi 3 Κολλήματα και μείωση ταχύτητας
-
-
Πολύ πιθανό να είναι θέμα των ρομ...και στο δικό μου Redmi Note 2 έχω δει lag με τις ρομ του Δεκεμβρίου
-
το δικό μου με τις εκδόσεις 8. Stable δουλεύει πολύ καλά σε σχέση με πριν που φορούσα unofficial και σερνοτανε τελείως...RedmiNote7Blue
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πολύ πιθανό να είναι θέμα των ρομ...και στο δικό μου Redmi Note 2 έχω δει lag με τις ρομ του Δεκεμβρίου
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
-