Διαφήμιση

νεο update note 4

• νεο update note 4

Καλησπέρα στην κοινότητα. Ηθελα να σας ενημερώσω οτι μόλις ήρθε νεο update v. 8.1.4.0 MBFMIDI. Φαντάζομαι οτι θα λύσει κάποια θέματα απόδοσης και κάποια μικρολάγκ χωρίς καποιο λόγο που είχε το προηγούμενο update. Αν έχετε κάποιο σχόλιο για την έκδοση και την γνωρίζετε ήδη θα ήθελα μια ενημέρωση. Σας ευχαριστώ.
    • Ο/H insideman75 έγραψε:

Καλησπέρα στην κοινότητα. Ηθελα να σας ενημερώσω οτι μόλις ήρθε νεο update v. 8.1.4.0 MBFMIDI. Φαντάζομαι οτι θα λύσει κάποια θέματα απόδοσης και κάποια μικρολάγκ χωρίς καποιο λόγο που είχε το προηγούμενο update. Αν έχετε κάποιο σχόλιο για την έκδοση και την γνωρίζετε ήδη θα ήθελα μια ενημέρωση. Σας ευχαριστώ.
      Η έκδοση είναι nightly απ' όσο ξέρω και δεν δίνεται σε όλους τους χρήστες. Συνήθως πρόκειται για κάποια stable beta που θέλουν να δουν πως πάει. Στο changelog αναφέρει μόνο "performance update" χωρίς να προσδιορίζει τι και πως. Επειδή βλέπω γενικώς μια τάση από πολλούς να πατάνε όποια αναβάθμιση βλέπουν ελαφρά την καρδία (και πολλές φορές η αναβάθμιση δεν πάει καλά πχ δεν ολοκληρώνεται ή ολοκληρώνεται και κάνει το τηλέφωνο χειρότερο αντί για καλύτερο) απλά να αναφέρω ότι δεν είναι ανάγκη να αναβαθμίζουμε κάθε 3 και λίγο αν δεν χρειαζόμαστε πραγματικά τα πράγματα που υποτίθεται ότι λύνει η νέα έκδοση. Ας διαβάζουμε και κανά review από κάποιον που έβαλε την αναβάθμιση.

Κάποιες αναβαθμίσεις ειδικά που μπορεί να χρειάζονται και factory reset για να "κάτσουν" σωστά, για εμένα προσωπικά που έχω ένα κάρο apps θα τις έβλεπα σαν εφιάλτη, αφού για να ξαναπεραστούν αυτά τα apps (ακόμα και με Titanium Backup) χρειάζεται αρκετός χρόνος. Anyway, ο καθένας φυσικά έχει διαφορετικές ανάγκες και φιλοσοφίες χρήσης.
    • Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα να αναφέρω τις εντυπώσεις μου απ το εν λογο update. Στο θέμα της εμφάνισης η μονη αλλαγη που εχω παρατηρήσει ειναι η αλλαγη χρώματος στο εικονίδιο της μπαταρίας που απο πορτοκαλί έγινε γαλάζιο. Στο θέμα της απόδοσης ομως έχω να πω οτι υπάρχει διαφορά. Στην εκδοση 8,0,4 που ειχε το τηλεφωνο οταν ηρθε στα χερια μου ολα ηταν ομαλα χωρις λαγκ η κολληματα. Στην εκδοση ομως 8,1,2 περα απ τα πολυποθητα ελληνικα ειχα παρατηρησει διάφορα λαγκ ακόμα και σε απλή χρήση χωρις κανέναν προφανή λογο και ειχα μια αστοχια της καμερας στην οποια επρεπε να κανω restart για να δουλεψει. Στην χθεσινη εκδοση update 8,1,4 ομως ολα γύρισαν στο κανονικό. Κανενα λαγκ ''απαλο'' στην χρηση και λιγο πιο γρηγορο boot.Εν κατακλειδι θα ελεγα οτι ηταν ενα καλο update οποιος εχει global official 8.1.2 και του ερθει το update θα πρότεινα να το κανει.
    • Διαφήμιση