Διαφήμιση

Updater app ίσως δε λειτουργεί σωστά

• Updater app ίσως δε λειτουργεί σωστά

Καλησπέρα παιδιά,

έχω το Kate, το πήρα στα χέρια μου τελευταία εβδομάδα Δεκέμβρη. Μόλις το άνοιξα μου έκανε update το λογισμικό από MIUI7 σε MIUI8 (το λέω αυτό γιατί σημαίνει, φαντάζομαι, πως έχω πράγματι official Rom και πως ο updater δουλεύει).
      Στο about phone τώρα γράφει συγκεκριμένα: Android version 6.0.1 MMB29M, MIUI version MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.5.0(MHRMIDG). Στο en.miui.com βλέπω πως η latest stable global rom για το kate (redmi note 3 special edition) είναι η V8.1.1.0.MHRMIDI (MIUI8).
      Παρόλαυτα ο Updater δε μου εχει βγάλει κάτι, μου λέει πως είναι up to date το λογισμικό μου. Πρέπει απλά να κάνω υπομονή ή υπάρχει περίπτωση να μη λειτουργεί σωστά ο updater;

Ευχαριστώ πολύ!
    • Κάποιες ρομ έχουν ανακληθεί λόγο προβλημάτων, ίσως για αυτό να μην σε αφήνει να κάνεις αναβάθμιση στην επόμενη.
    • Ο/H apatapis έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,

έχω το Kate, το πήρα στα χέρια μου τελευταία εβδομάδα Δεκέμβρη. Μόλις το άνοιξα μου έκανε update το λογισμικό από MIUI7 σε MIUI8 (το λέω αυτό γιατί σημαίνει, φαντάζομαι, πως έχω πράγματι official Rom και πως ο updater δουλεύει).
      Στο about phone τώρα γράφει συγκεκριμένα: Android version 6.0.1 MMB29M, MIUI version MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.5.0(MHRMIDG). Στο en.miui.com βλέπω πως η latest stable global rom για το kate (redmi note 3 special edition) είναι η V8.1.1.0.MHRMIDI (MIUI8).
      Παρόλαυτα ο Updater δε μου εχει βγάλει κάτι, μου λέει πως είναι up to date το λογισμικό μου. Πρέπει απλά να κάνω υπομονή ή υπάρχει περίπτωση να μη λειτουργεί σωστά ο updater;

Ευχαριστώ πολύ!
      Δεν είσαι ο μόνος μ'αυτό το "πρόβλημα". Το δικό μου Kate είναι ακόμα σε 8.0.4.0 και τέλος Δεκέμβρη μου έδειχνε το Updater να πάω στην 8.1.1.0. Ύστερα εξαφανίστηκε αυτή η αναβάθμιση και αυτή τη στιγμή μου δείχνει να πάω στην 8.0.5.0, την προηγούμενη δηλαδή. Πρέπει να έχουν κάποιο θέμα εκεί στο Xiaomi.
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι καθησυχαστικό πως αυτό συμβαίνει και σε άλλους. Κατέβασα από το site τους την 8.1.1.0 πάραυτα και την πέρασα "χειροκίνητα" μερικές μέρες πριν και, μέχρι τώρα, το κινητό λειτουργεί άψογα και έχει πλέον και ελληνικά για όποιον ενδιαφέρεται :)