stable ελληνική με mod sms 160 χαρακτήρες RED MI note 2 [SOLVED]
Ποιά stable να κατεβάσω για το RedMi Note 2 με ενσωματωμένο mode για 160 χαρακτήρς στο sms? H 5.0.1 Hermes stable V8.02.0 ειναι ΟΚ? Χρειαζεται να προσεξω κάτι κατα την εγκατάσταση? Ευχαριστώ
Παιδια καλημερα. Εχω περασει σε ενα Redmi 4A την τελευταια XTRV stable V8.5 αλλα δεν βλεπω πως μπορω να εχω 160 χαρακτηρες (στα Ελληνικα) στα μηνυματα. Διαβαζω οτι υπαρχει ενσωματωμενο το mod αλλα δεν το βλεπω. Χρησιμοποιω το Gboard που εχει η ROM. Προσπαθησα να γραψω με κεφαλαια αλλα παλι μειωμενο ειναι. Πρεπει να εγκαταστησω καμμια αλλη εφαρμογη? Τι κανουμε?
Ευχαριστω
Εψαξα πολυ να βρω τις ρυθμισεις των μηνυματων, που να φανταστω βλεπεις οτι βρισκονται μεσα στις εφαρμογες, δεν το εχω ξανασυναντησει πουθενα. Αν δεν μου ελεγες να βρω ρυθμισεις θα ελεγα οτι δεν υπαρχουν..Προφανως λοιπον ενεργοποιω το GSM-alphabet στα Settings/System apps/Messaging. Thanks
Στα συνημμενα που ανεβαζω φαινεται η επιλογη GSM alphabet που εχω τσεκαρει για να εχω 160 χαρακτηρες. Δεν ξερω αν πρεπει να ειναι ετσι.
=============== Σεπ 16th 2017, 6:19am ===============
Παρεπιπτοντως, αυτα δεν μπορεσα να τα ανεβασω μεσω της συσκευης και τα ανεβασα μεταφεροντας τα screenshots στον υπολογιστη. Πατωντας την επιλογη "Συνημμενα" και μετά "ανέβασμα" δεν με οδηγεί στον Explorer για να τα βρω. Δεν υπαρχει τροπος να ανεβαζω συνημμενα με την συσκευη?