Τι εννοείς δεν εμφανίζεται ? Επειδή όμως έχουμε αρκετά θέματα με πληκτρολόγια που δεν δουλεύουν, αν, ΑΝ λέγω, σου βγάζει force close το πληκτρολόγιο προφανώς ("Δυστυχώς η εφαρμογή κτλ κτλ έκλεισε..."), τότε και μόνο τότε:
Δοκίμασε να κατεβάσεις το SwiftKey από εδώ (πατάς το μπλε κουμπί). Θα συνδέσεις το τηλέφωνο με το PC και από το πράσινο εικονίδιο ειδοποίησης στο τηλέφωνο, θα το πατήσεις και θα επιλέξεις λειτουργία MTP (μεταφορά αρχείων). Πετάς το apk που κατέβασες κάπου μέσα στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής και μέσα από τον explorer/file manager (δηλαδή από το διαχειριστή αρχείων) του κινητού, το βρίσκεις, το πατάς και επιλέγεις εγκατάσταση. Αφού εγκατασταθεί χωρίς σφάλματα, στις Ρυθμίσεις πας Επιπρόσθετες Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και Εισαγωγή -> Τρέχον Πληκτρολόγιο και επιλέγεις το SwiftKey ως προεπιλογή πληκτρολογίου. Αν δεν σου δίνει τέτοια επιλογή πατάς στο Ρύθμιση μεθόδων εισαγωγής στο ίδιο παράθυρο και ενεργοποιείς το Swiftkey, μετά θα στο βγάλει στις επιλογές.
Λογικά τώρα θα πρέπει να μπορείς να γράφεις με το νέο πληκτρολόγιο χωρίς force close, οπότε και σετάρεις google account, Wi-Fi, βάζεις άλλο πληκτρολόγιο αν θες κτλ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ!
επειδη ειμαι ασχετοσ με τα των τηλεφωνων γενικα,παιδευτηκα πολυ και τελικα εκανα επαναφορα εργ.ρυθμισεων και στη συνεχεια εγκατεστησα το swiftkey!τωρα αν εκανα σωστα η λαθος δεν το ξερω.τωρα που σας γνωρισα μπορειτε να με βοηθησετε για το τι πρεπη να κανω με τη συσκευη γιατι απο τοτε που την πηρα δεν μου εδειξε ουτε με ειπε καποιος τι να κανω με το που το παιρνω στα χερια μου!{ενοοω αυτα που διαβαζω τωρα σχετικα με τις ROM και τισ υπολοιπες ρυθμισεις!!
ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ