Διαφήμιση

Επιλογή κινητού στα 100 ευρώ.

• Επιλογή κινητού στα 100 ευρώ.

Καλησπέρα. 2 φίλοι μου θέλουν να πάρουν κινητό με 100 ευρώ, υπάρχει κάτι αξιόλογο (με βάση αυτήν την τιμή ) που θα μπορούσατε να μου προτείνετε;
    • Redmi 4A αν ρωτάς για xiaomi...αλλά πλέον γίνονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο τελωνείο οπότε αν σας "προτιμήσουν" για έλεγχο μπορεί να υπάρχει επιπλέον κόστος από 30 έως και 60 ευρώ
    • Διαφήμιση
    • Εάν δεν πάς σε Xiaomi, τότε μία εκπληκτική και απροβλημάτιστη συσκευή κάτω από 100 ευρώ (αγορά εντός Ελλάδος) είναι η Cubot Note S. Την έχω εδώ και 1 χρόνο...της έχω βγάλει την Παναγία...πέρασαν απο πάνω της 2 πιτσιρίκια...και δουλεύει χωρίς να κάνει κιχ.

Είχε τρομερά προβλήματα όταν πρωτοβγήκε με Android 5. Εδώ και 4-5 μήνες που του έδωσαν Andoid 6 δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ σε όλα!

Dual Sim, dual standby, τεράστια μπαταρία

πολύ καλό σήμα, πολύ δυνατό wifi, άριστο ήχο στο ακουστικό,γενικά άψογη ποιότητα συνομιλίας. Τα αναφέρω αυτά γιατί πάνω απ' όλα ψάχνουμε τηλέφωνο. Υπάρχουν πολλές κινέζικες συσκευές που είναι ππππολύ δυνατές σε τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά στα "βασικά" χωλαίνουν. Η συγκεκριμένη παίρνει άριστα σε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία όπως την ξέραμε παλιά.

Παρακάτω τώρα...άψογο GPS, πολύ καλή και φωτεινή οθόνη (ΥΠΕΡφωτεινή θα έλεγα!), κάμερα αξιοπρεπέστατη την ημέρα (βράδυ-απόγευμα-εσωτερικούς χώρους απλά την ξεχνάς...), αγνό Android 6 χωρίς προσθήκες πράγμα που το κάνει να δουλεύει πολύ ομαλά.

Double tap to wake και ένα κάρο ακόμα gestures για τον έλεγχο της συσκευής.

Είναι 3G και ΟΧΙ 4G (δεν ξέρω κατα πόσο σε ενδιαφέρει αυτό).

Υποστήριξη από Infoquest.

ΕΔΩ μερικά στοιχεία απο Antutu. ;)

Αυτά τα βασικά.

ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ εάν είναι για απλή (και όχι μόνο χρήση) ;)

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει επάνω την M800_CUBOT_V6.0_20160924.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.