Διαφήμιση

Προβλημα με Unlock του bootloader

• Προβλημα με Unlock του bootloader

Καλησπερα παιδια, μολις εχθες ηρθε απο κινα το redmi note 4 του αδερφου μου! Εχει MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.3.0(MBFMIDG). Ακολουθοντας τον οδηγο για το unlock επειδη ειδα οτι ηταν global stable δεν εκανα κανενα flash και προχωρισα για το unclock! Στην συσκευη εχει γινει συνδεση με τον ιδιο λογιαριασμο ΜΙ που εχει παρει αδια , παρολα αυτα ο Unlocker λεει:
      Couldn't verify device
      Current account is different from the account on the device..

Δοκιμασα επαναφορα εργοσασιακες δεν αλλαξε κατι, στην συνεχεια πηγα να βαλω china dev μεσω του updater μου πεταει cant verify update, couldnt veridy update package...

Δεν ξερω τι αλλο να κανω εχω επελπιστει,

Ευχαριστω
    • Κάνε και ένα find device από τον υπολογιστή, ενεργοποίησέ το και στο mi cloud του κινητού άνοιξε και το gps και όταν το βρεί ξαναδοκίμασε.
      Εάν δεν δουλέψει δες μια αντίστοιχη ρομ της 8.0.3.0 σε global dev δηλαδή εάν η 8.0.3.0 ήταν lollipop βάλε μια lollipop global dev, εάν ήταν mm βάλε dev mm. Και ξαναδοκίμασε, πρόσεξε μην πας μπρος πίσω δηλ. να πας από mm σε lolli.
    • Δεν νομίζω ότι είχε ποτέ lollipop το RN4 οπότε δεν τίθεται θέμα. Αν δεν παίξει το κόλπο με το find device που λέει ο Μάκης, τότε θα πρέπει να πας σε κάποια Developer (είτε global, είτε china). Θα συνιστούσα Global dev μέσω updater και αν ΔΕΝ παίξει, τότε πας σε spflash tools από αυτόν τον οδηγό με fastboot ROM.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Δεν νομίζω ότι είχε ποτέ lollipop το RN4 οπότε δεν τίθεται θέμα. Αν δεν παίξει το κόλπο με το find device που λέει ο Μάκης, τότε θα πρέπει να πας σε κάποια Developer (είτε global, είτε china). Θα συνιστούσα Global dev μέσω updater και αν ΔΕΝ παίξει, τότε πας σε spflash tools από αυτόν τον οδηγό με fastboot ROM.
      χαχαχα παλι αρχισε να γινεται περιπλοκο ελεγα οτι θα την βγαλω καθαρη αυτην την φορα! Ευχαριστω πολυ παιδια
    • Είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι νομίζεις και αν κολλήσεις κάπου εδώ είμαστε.
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι νομίζεις και αν κολλήσεις κάπου εδώ είμαστε.
      Eyxaristo poly! Αν ολα τα αλλα δεν δουλεψουν με το sp flash tool θα flasharo κατευθειαν την ελληνικη?
    • Ο/H babis3001 έγραψε:

Ο/H BanditGR έγραψε:

Είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι νομίζεις και αν κολλήσεις κάπου εδώ είμαστε.
      Eyxaristo poly! Αν ολα τα αλλα δεν δουλεψουν με το sp flash tool θα flasharo κατευθειαν την ελληνικη?

Όχι. Το πρόβλημά σου αυτή τη στιγμή είναι ότι από Global Stable δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader (κάποιοι τα έχουν καταφέρει αλλά οι πιθανότητες σε αυτού του είδους την έκδοση είναι δυστυχώς λίγες). Δεν είσαι ούτε ο πρώτος και σίγουρα δεν θα είσαι ο τελευταίος. Φλασάροντας μια China ή Global Developer ROM οι πιθανότητες να καταφέρεις να ξεκλειδώσεις αγγίζουν το 100%. ΑΦΟΥ το κάνεις αυτό, εφόσον εξακολουθείς να θέλεις να περάσεις την ελληνική XTRV, τότε θα ακολουθήσεις τον σχετικό οδηγό για φλασάρισμα custom recovery (TWRP) και μέσα από αυτή θα περάσεις την ελληνική. Βέβαια μπορείς να μείνεις και στην Global Developer αν θες (έχει και αυτή ελληνικά). Χωρίς ξεκλείδωμα του bootloader όμως το σύστημα δεν θα σου επιτρέψει να φλασάρεις custom recovery. Ελπίζω να έγινα λίγο περισσότερο κατανοητός.
    • Διαφήμιση