Καλησπέρα
Αύριο μεθαύριο θα φτάσει στα χέρια μου το Redmi Pro
Θέλωντας να περάσω ελληνική ρομ μέσα έχω ξεκινήσει το διάβασμα εδώ και αρκετό καιρό στο φόρουμ αλλά έχω μπερδευτεί
Για αρχή έχω διαβάσει αυτά αλλά και άλλους οδηγούς που βρήκα στο φόρουμ :
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
Ξεκλείδωμα Bootloader
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Sticky Βασικά χαρακτηριστικά των δημοφιλών MIUI-ROMS
[Ενημέρωση 5/1/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
[ROM] THUNDER Custom Rom για το RedmiPro Omega MiUi8-6.10.27
[Stable-V8.1.2.0] Xiaomi RdMi PRO (Omega)
[Tools, Tips & Tutorials] [MIUI DEVICE TEAM] Redmi Pro Comprehensive Flashing Guide!
Το πρόβλημα που έχω είναι από που να ξεκινήσω με το που παραλάβω την συσκευή ?!!!
Ποιούς οδηγούς πρέπει πρώτα να ακολουθήσω ? (την σειρά με την οποία πρέπει να τους ακολουθήσω την ξέρω bootloader check --> unlock if locked --> recovery --> rom flash)
Επίσης ποιά η διαφορά των 2 ρόμ που έβαλα ?
μπορώ να κατεβάσω και να φλασάρω άλλες ρομ όπως η παρακάτω από κάποιο άλλο ιστότοπο ?
Ευρωπαϊκή ρομ από άλλο ιστότοπο
Διόρθωση :
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας και επειδή δεν είμαι developer ούτε master -flasher αν έχω κάπου λάθος παρακαλώ ενημερώστε με
Αύριο μεθαύριο θα φτάσει στα χέρια μου το Redmi Pro
Θέλωντας να περάσω ελληνική ρομ μέσα έχω ξεκινήσει το διάβασμα εδώ και αρκετό καιρό στο φόρουμ αλλά έχω μπερδευτεί
Για αρχή έχω διαβάσει αυτά αλλά και άλλους οδηγούς που βρήκα στο φόρουμ :
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
Ξεκλείδωμα Bootloader
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Sticky Βασικά χαρακτηριστικά των δημοφιλών MIUI-ROMS
[Ενημέρωση 5/1/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
[ROM] THUNDER Custom Rom για το RedmiPro Omega MiUi8-6.10.27
[Stable-V8.1.2.0] Xiaomi RdMi PRO (Omega)
[Tools, Tips & Tutorials] [MIUI DEVICE TEAM] Redmi Pro Comprehensive Flashing Guide!
Το πρόβλημα που έχω είναι από που να ξεκινήσω με το που παραλάβω την συσκευή ?!!!
Ποιούς οδηγούς πρέπει πρώτα να ακολουθήσω ? (την σειρά με την οποία πρέπει να τους ακολουθήσω την ξέρω bootloader check --> unlock if locked --> recovery --> rom flash)
Επίσης ποιά η διαφορά των 2 ρόμ που έβαλα ?
μπορώ να κατεβάσω και να φλασάρω άλλες ρομ όπως η παρακάτω από κάποιο άλλο ιστότοπο ?
Ευρωπαϊκή ρομ από άλλο ιστότοπο
Διόρθωση :
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας και επειδή δεν είμαι developer ούτε master -flasher αν έχω κάπου λάθος παρακαλώ ενημερώστε με