Διαφήμιση

Αγορά κινητού μέσω Κίνας - Xiaomi Mi5

• Αυτές είναι ερωτήσεις που πρέπει να τις κάνεις στο κατάστημα :/

=============== Ιαν 26th 2017, 8:42am ===============
      OffTopic
      @Gretsi, η δημιουργία πολλαπλών θεμάτων-ποστ για την ίδια ακριβώς ερώτηση αφενός δε βοηθάει διότι δημιουργεί σύγχυση σε όσους θελήσουν να βοηθήσουν, αφετέρου αποτελεί και παραβίαση των κανονισμών καθώς θεωρείτε σπαμ.

Λίγη προσοχή μελλοντικά :)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Αυτές είναι ερωτήσεις που πρέπει να τις κάνεις στο κατάστημα :/

=============== Ιαν 26th 2017, 8:42am ===============
      OffTopic
      @Gretsi, η δημιουργία πολλαπλών θεμάτων-ποστ για την ίδια ακριβώς ερώτηση αφενός δε βοηθάει διότι δημιουργεί σύγχυση σε όσους θελήσουν να βοηθήσουν, αφετέρου αποτελεί και παραβίαση των κανονισμών καθώς θεωρείτε σπαμ.

Λίγη προσοχή μελλοντικά :)

Οκ σόρρυ για το σπαμ, απλά το γράφω σε διαφορετικά thread για να έχω γρήγορα απαντήσεις, διότι πιέζομαι χρονικά. Δεν θα επαναληφθεί.
    • Διαφήμιση
    • Με τις EU αποθήκες να έχεις λίγο το νου στο checkout, πολλά καταστήματα σου βάζουν επιπλέον έξοδα αποστολής που δεν τα αναφέρουν στην αρχική τιμή
    • μπορεί κάποιος να μου πει αν οι συγκεκριμένες προσφορές είναι από EU Warehouses (δείτε συνημμένα)? Νομίζω ότι honorbuy είναι σίγουρα (δεν ξέρω όμως από ποια χώρα), geekbuying από Ισπανία. Με την προσφορά του Light in the box τι παίζει; Μήπως είναι από Κίνα;

Απ' ό,τι βλέπω στο honorbuy (στο Q&A) το δίνουν με προ-εγκαταστημένη Official Global ROM (αγγλική γλώσσα ως default), η οποία υποστηρίζει OTA Updates και προ-εγκατεστημένο Google Play. Επίσης δίνουν ευρωπαϊκό φορτιστή κι ένα χρόνο εγγύηση. Οπότε νομίζω ότι όλα είναι κομπλέ, εφόσον πρόκειται για ευρωπαϊκή αποθήκη. Μέσα σε 2-5 μέρες, λέει, φτάνει η αποστολή κι από εκεί και πέρα θα είμαι έτοιμος για χρήση, χωρίς να χρειαστεί να μπω σε πειραματισμούς με φλασαρίσματα ROM κλπ. Σωστά;;

Στο geekbuying δεν βλέπω καμιά πληροφορία για λογισμικό, ROM, κλπ. Τούς έστειλα μήνυμα και είπαν θα απαντήσουν σε 24 ώρες. Επίσης, έχουν διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αποθήκη τους μόνο το άσπρο, που δεν μου αρέσει. Έχω λατρέψει το χρυσό! :P

Για το Light in the Box δεν έχω ιδέα... Τα φώτα σας παρακαλώ!
      Images
      • mi5 honorbuy2.png

22,49 kB, 757×252, viewed 142 times
      • mi5 honorbuy.png

174,24 kB, 784×504, viewed 164 times
      • geek.png

251,41 kB, 1.340×806, viewed 168 times
      • lightinthebox.png

237,38 kB, 996×686, viewed 131 times
    • Φιλέ μου Καλησπέρα.Έχεις μπερδευτεί λιγάκι... Καταρχάς αφού το βρίσκεις στο παζάρι σε λογική τιμή γιατί δεν το κάνεις να ξεμπερδεύεις ?? Από το light in the box μια φορα εχω ψωνίσει και δεν έμεινα ευχαριστημένος σου έρχονται απο κίνα και έμενα μου ειχαν σταματήσει και τελωνείο !!Οπότε εγώ δεν θα ξανά επαιρνα απο αυτους.Ναι ένα απο τα 2 μαγαζιά που λες γνωστά ειναι αρκει να σιγουρέψεις οτι ειναι σε στοκ τουλάχιστον ξερω στο geek αν η επιλογή που θα βρεις γράφει <<add to cart>> σημαίνει οτι υπάρχει σε στοκ όσο για το honor γνωστό κιαυτο ..!!Πρέπει να σιγουρέψεις τα μεταφορικά έξοδα και στης 2 περιπτώσεις και μονο για μενα αν σου απαντησουν απο το μαγαζί οτι υπάρχει σε στοκ και οτι θα σου έρθει με official global να το αγοράσεις !! Οσο για τα μεταφορικά απο ευρωπαϊκή αποθήκη κλπ ρώτα καλύτερα στο νημα με την γενική συζήτηση για το εξωτερικό να σου απαντήσουν παιδιά που έχουν ψωνίσει απο αυτά τα 2 ευρωπαϊκά !!! ;) ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Λοιπόν, και το honorbuy και το geekbuying έχουν έξτρα έξοδα αποστολής, όντως. Το είδα, αφού πάτησα "add to cart" και μού έβγαλε το κόστος μεταφοράς. Το πρώτο έχει +32,64€ και και το άλλο +40€! Και στις δύο περιπτώσεις, το κόστος ανεβαίνει στα 280€ (χωρίς έξτρα θήκες, tempered glass κλπ), οπότε άκυρες αυτές οι επιλογές. Το ίδιο και με το light in the box μετά απ' όσα μου είπες, συν του ότι η τιμή είναι τιμή Κίνας, όχι από ευρωπαϊκή αποθήκη.

Οπότε οι επιλογές μου είναι οι εξής:

1) Αγορά του μεταχειρισμένου κινητού από το παζάρι (έχω ορισμένες επιφυλάξεις).
      2) Παραγγελία από ευρωπαϊκή αποθήκη, μόλις φτάσω στο Βέλγιο (8 Φεβρουαρίου φτάνω, το geekbuying πχ. έχει +12 ευρώ έξοδα αποστολής για Βέλγιο)
      3) Παραγγελία από Κίνα, μόλις φτάσω στο Βέλγιο. (το honorbuy πχ έχει +18€ για αποστολή μέσω DHL από Κίνα στο Βέλγιο)
      4) Αγορά διαφορετικού μοντέλου από Ελλάδα. Πιθανότατα Xiaomi Redmi Note 3 Pro (3/32, 210€) ή Xiaomi Redmi Note 4 (3/32, 215€).
      Images
      • honorbuy 3.png

70,11 kB, 1.049×844, viewed 135 times
      • geekbuying.png

83,53 kB, 985×798, viewed 153 times
    • Διαφήμιση
    • Παρτο απο οπου θα το βρεις με το ποιον φθηνο τροπο απο ευρωπαικη αποθηκη και αφου σου απαντησουν η το γραφει στης λεπτομερεις οτι θα σου ειναι με official!!
      Αλλιως ενα αλλο μοντελο χρυσο απο εδω και γεια σας !!! ;) ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος