Διαφήμιση

Συχνά Reboots σε καινούριο REDMI NOTE 4 PRO με Official stable global

• Συχνά Reboots σε καινούριο REDMI NOTE 4 PRO με Official stable global

Καλημέρα σας παιδια!

Έχω ένα πρόβλημα με σχετικά συχνά reboots σε καινούριο κινητό REDMI NOTE 4 PRO. Το πήρα από Βικμαλ με Official stable global ROM. H 8.1.2.0 ROM έχει πλέον και ελληνικά αλλά εγώ προτιμώ τα αγγλίκά για το Μενού.To έχω 2 ημέρες και έχω παρατηρήσει ότι κάνει ανά κάποιες ώρες χρήσης συχνές επανεκκινήσεις. Παρακάτω θα δείτε όλα τα στοιχεία του τηλεφώνου μου σε screenshots.
    Αυτό γίνεται είτε σε κατάσταση αναμονής είτε οταν χρησιμοποιώ τον ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.Στις 48 ώρες που το έχω έχει κάνει 5 ή 6 φορές από μόνο του Reboot. Επειδή είναι καινούριο το κινητό έχω φάει ξενέρωμα.

Καταρχάς θα ήθελα τη βοήθειά σας αν ήρθε όντως με τη ROM που μου είπαν.Είμαι νέος στο Forum και θα εκτιμούσα πολύ όποιες συμβουλές!
    Και σε δεύτερη φάση τί θα προτείνατε να κάνω; Έχω Cosmote σύνδεση και πιάνει κανονικά στο 4G, οπότε λογικά δεν είναι θέμα με τη SIM.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

• Έχεις official global stable πάτα το system update να κάνει αναβάθμιση

Redmi note 3 pro
    Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Καλημέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. :)
    Το πατάω το system update αρκετά συχνά αλλά αναβάθμιση ΟΤΑ δεν φαίνεται να υπάρχει.
    Υπάρχει νεότερη version της official global rom από αυτή που έχω εγώ;
    Εγώ υπέθεσα πως έχω καμια version beta της επόμενης official global rom οπότε και μάλλον θα πρέπει να κάνω downgrade στην προηγούμενη version (π.χ 8.0.4) της official stable.
  • Διαφήμιση
  • Τώρα είδα ότι η τελευταία είναι η 8.0.4 κάνε downgrade
    Να δεις αν λυθεί το πρόβλημα

Redmi note 3 pro

• Ωραία.. Και μιας και είμαι καινούριος τί διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω downgrade? Υπάρχει κάποιος οδηγός;
    Αυτή εδώ από το επίσημο site φαίνεται εύκολη:
    Xiaomi MIUI Official Forum
    Κατεβάζω τη ROM, τη βάζω στο κινητό, βρίσκω το "Choose update Package" και όλα παίρνουν το δρόμο τους.
    Αλλά είναι η σωστή;

Και από εδώ βρίσκω και την official stable rom:
    en.miui.com/download-309.html

Σωστά;
    Το θέμα είναι να μην το brickάρω ενώ ακόμα δεν το πήρα.. :P

Και φανταζομαι μετα θα παίρνω κανονικά ΟΤΑ updates με αυτη τη ROM ε;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  • Πήγαινε με τον οδηγό που γράφεις και κατεβάζεις Global MTK. Θα περνάει ΟΤΑ πριν ξεκινήσεις κάνε ένα factory reset

Redmi note 3 pro

• OK. Ευχαριστώ πολύ!

=============== Ιαν 27th 2017, 10:42am ===============
    Τελικά, κατέβασα και εγκατέστησα κανονικα με τον παραπάνω τρόπο την 8.0.4 και παιζει μια χαρα.. αλλά.. μου έχει κάνει μέχρι τώρα 2 επανεκκινήσεις...
    Οπότε υποθέτω θα είναι θέμα hardware... Και τώρα αρχίζει η προσπάθεια να επιστραφεί σε βικμαλ και να πάρω αντικατάσταση..
  • Διαφήμιση
  • Συχνά Reboots σε καινούριο REDMI NOTE 4 PRO με Official stable global

Μίλησε με το κατάστημα να δούμε τη θα σε πούμε. Αλλά πιστεύω δεν είναι θέμα hardware κατά 70% αν περνούσες μια Rom με καθαρή εγκατάσταση και στο έκανε πάλι θα ήμασταν σίγουροι ότι είναι hardware. Λόγο ότι το κινητό μόλις το πήρες μίλησε με το vickmall

Redmi note 3 pro

• Τελικά με την 8.0.4 rom το κινητο είναι σίγουρα πολύ πιο σταθερό. Μέσα σε 4 ημέρες είχα μόνο 3 random reboots συνολικά με συνεχή χρήση ενώ με την προηγούμενη ROM είχα 3 την ημέρα. Αλλά επειδή είναι καινούριο πρέπει να το επιστρέψω γιατί με τη stabel δεν είναι λογικό να έχω τέτοιο θέμα.
    Βέβαια στο Vickmall δεν απαντάνε ακόμα γιατί είναι διακοπές και επίσης δεν αφήνουν τα σχόλιά μου να δημοσιευτούν...