Διαφήμιση

Καθολου σημαντικο νημα : Pokemon Go

• Καθολου σημαντικο νημα : Pokemon Go

Παιδες δεν ειμαι τεραστιος φαν αλλα μου ηρθε να κατεβασω το Pokemon Go (δεν σπουδαζω αρχαιολογια απλα ηθελα να το δω :P )
      Παω λοιπον να ανοιξω την εφαρμογη και μου βγαζει το εξης μηνυμα : (εικονα βρισκεται συνημμενη κατω)

ΓΙα να μην σας παιδευω εχω δοκιμασει τα εξης :
      -Δημιουργια λογαργιασμου Pokemon Trainer Club
      -Κρυψιμο root (rootcloak)
      -Αλλαγη DPI στο stock 440
      -login με 2 διαφορετικους λογαργιασμους google
      -Second Space (δημιουργια νεας ψηφιακης συσκευης να το κατεβασω απο εκει και να παιξω απο εκει)
      -Καθαρισμος δεδομενων και cache της εφαρμογης πολλες φορες
      -Εγκατασταση και απεγκατασταση αναμεσα στις αποτυχιες συνδεσης
      -Να δω αν υπαρχει GPS συνδεση με την εφαρμογη : GPS Status
      και μπορει και αλλα που να μην μου ερχονται αυτη την στιγμη

Το Redmi Pro "φοραει" αυτα
      -Miui 8.2 XTRV Beta Rom
      -Xposed installer (για Miui συσκευες)
      Με modules :
      Marshmallow SD Fix
      RootCloak
      Secure Settings
      Youtube AdAway
      Youtube Background Playback
      Youtube Swipe To Seek
      -Rooted
      -Χαμηλωμενο DPI στα 330 (απο το stock : 440)(η αλλαγη εγινε με την εφαρμογη : Easy DPI Changer και οχι με απευθες πειραγμα του αρχειου στο κινητο)
      -Freedom εφαρμογη (απλα υπαρχει δεν χρησιμοποιειται)

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και συγγνωμη για το χαζο ποστ απλα εψαξα ολο το ιντερνετ :P
      Images
      • Screenshot_2017-01-30-06-15-47-854_com.nianticlabs.pokemongo.png

266,58 kB, 1.080×1.920, viewed 166 times
    • Δύσκολο (στα όρια του αδύνατου) να σου παίξει με root + Xposed. Η τελευταία φορά που διάβασα κάποιον να τα έχει καταφέρει είχε root (systemless), Magisk, systemless xposed, hidesu και phh su και πάλι το Safetynet πατσαρίστηκε και δεν είχε 100% επιτυχία. Ψάξε XDA developers (υπάρχει ολόκληρο θέμα που ασχολείται αποκλειστικά με PoGO και κρυψίματα root/xposed), ίσως βρεις κάτι και στο Reddit (αν και θεωρώ το XDA πιο έγκυρο για development θέματα).

Πάντως αν θες την ταπεινή μου άποψη, PoGO σε καθαρή ROM, χωρίς root, xposed κτλ και τέλος το πανηγύρι.

Οτιδήποτε άλλο έχει τόση φασαρία + την φασαρία της συντήρησης, ότι πρέπει δηλαδή σχεδόν σε κάθε update του Safetynet να ανανεώνεις και να πατσάρεις τα προγράμματα που κρύβουν τις επεμβάσεις στο σύστημα. Χωρίς αυτό να σου εξασφαλίζει 100% ότι θα μπορείς να παίξεις. Για μένα δεν αξίζει την κόπο. Όχι για ένα game. Είναι χαμένη μάχη η όλη ιστορία.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ChristosS έγραψε:

Και να φανταστώ ότι παρόλο που έχω δημιούργησε την "νεα" συσκευή βλέπει πάλι το su binary κ το framework.....
      Δεν έχει σχέση αν τρέχεις το app από το internal storage, second space, εξωτερική SD Card ή από το...υπερπέραν. Το θέμα είναι αν η συσκευή περνάει το CTS (Compatibility Test Suite) της Google. Το τι ακριβώς τσεκάρει αυτό το service όταν σκανάρει τη συσκευή μόνο η Google το γνωρίζει 100%, έχει επιβεβαιωθεί πάντως ότι τσεκάρει οτιδήποτε θεωρεί το ίδιο ότι αποτελεί έστω ένδειξη (και όχι απαραίτητα απόδειξη) ότι το /system της συσκευής έχει πειραχτεί/μεταβληθεί από την εργοστασιακή του κατάσταση (έτσι όπως την αντιλαμβάνεται το service).

Ως εκ τούτου, θεωρητικά ακόμα και με custom ROM (χωρίς καθόλου root) μπορεί να έχεις πρόβλημα.
    • Κατανοητο... αρα δεν εχει Pokemon Go για μενα γιατι το κινητο μου δεν το κανω stock για καμια εφαρμογη :P
      Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες.