Διαφήμιση

Θέλω να αναβαθμίσω το Xiaomi Mi4 σε MIUI 7

• Θέλω να αναβαθμίσω το Xiaomi Mi4 σε MIUI 7

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να αναβαθμίσω την συσκευή μου η οποία τώρα τρέχει android 4.4.4 KTU84P και έκδοση MIUI την 16.5.3.0 (KXDCNCD) | Stable
      σε MIUI 7.

Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:

1. Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω ξεκλείδωτο τον Bootloader. Έκανα την αίτηση στην Xiaomi και μου ήρθε το μήνυμα ότι έχω Granded Permision to unlock my device. Το σύνδεσα στο PC για να πατήσω unlock με το Mi unlocker και η διαδικασία κρασάρει πάντα στο 50%. Έψαξα στο ίντερνετ διάφορες εναλακτικές τύπου, να ειμαι sign-in στο account με το κινητό, στο ίδιο Wifi κτλ. Τίποτα από αυτά δεν δούλεψε.

2. Όταν πηγαίνω στο Updater και πατάω "Check for Updates" ποτέ δεν βγάζει τίποτα.

3. Πατόντας "Choose update package" κρασάρει η επιλογή και βγάζει fail. Συγκεκριμένα "Η εφαρμογή Updater έχει σταματήσει".

Ειλικρινά με έχει κουράσει. Δεν είναι και πυρηνική φυσική. Ένα android θέλω να περάσω.
      Αλλά έχω χαοθεί μέσα στα threats των φόρουμ που διαβάζω.

Αν κάποιος έχει την υπομονή και την καλή διάθεση να μου πει τι συμβαίνει για τα παραπάνω και πως θα περάσω την τελευταία έκδοση, θα του είμαι ευγνόμων.
      Συν του ότι η γνώση θα αυτή θα μοιραστεί και σε άλλους αύριο, μεθαύριο.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά.
    • Ανέβασε μία φώτο από το about phone της συσκευής να δούμε ποια ρομ έχεις τώρα.

Επίσης μία φώτο από το unlock tool με το μήνυμα λάθους που σου βγάζει θα βοηθούσε :)
    • Καλημέρα, επισυνάπτω τις 2 φωτογραφίες που ζήτησες.

Να συμπληρώσω ότι χθες προσπάθησα να κάνω copy-paste την νέα ρομ με όνομα "update.zip" στο internal storage "/" και μου έβγαζε μήνυμα ότι ειναι μόνο για Read. Δεν μπορώ να γράψω.
      Έχω πελαγώσει...

Περιμένω νέα σας

=============== Φεβ 1st 2017, 6:35pm ===============
      Μια βοήθεια κάποιος;
      Images
      • Screen Shot 2017-01-31 at 10.40.54.png

44,29 kB, 906×469, viewed 144 times
      • Screenshot_2017-01-31-10-40-23.png

136,45 kB, 1.080×1.920, viewed 132 times
    • Διαφήμιση