xiaomi-miui-hellas-4.4_lcsh92_wet_jb9_XTRVbeta1_Stable_V8.0.1.0.zip
για Redmi Note 3G
Beta ή Stable;
για Redmi Note 3G
Beta ή Stable;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΡωτάω για να ξέρω σε περίπτωση που θελήσω Stable ποια απο τις 2 να περάσω.Ο/H NasDriver έγραψε:
όπως το λέει ο τίτλος, beta1_stable...πρώτη δοκιμαστική stable...είναι οι νέες ελληνικές ρομ
Σκέφτομαι ποια Stable να περάσω στο Redmi Note 3G μου έτσι ώστε να πάρω μια γεύση απο MIUI8 και ίσως να έχω καλύτερη απόδοση μπαταρίας κλπ. Αν βάλω XTRVbeta1-Stable στο About θα λέει Beta1 Stable;Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H CyNote έγραψε:
Είμαι στην τελευταία MIUI 7 ROM πριν αρχίσει το Re-Partition απο Xiaomi.EU - Δεν έχω κάνει το Re-Partition Script ποτέ μου, ούτε έχει αλλάξει το Partition μου. Είναι το εργοστασιακό 786MB 100%. Παρόλα αυτά, όπως είχες δει μαζί μου, δεν πέτυχε το φλασάρισμα ούτε απο αποθηκευτικό χώρο της συσκευής αλλά ούτε και απο MicroSD. Ποτέ δεν είχα αυτά τα προβλήματα φλασάροντας ROMs μεταξύ Xiaomi.EU και MIUI HELLAS.Ο/H gkalen έγραψε:
@CyNote
Πληροφορήθηκα λοιπόν για τη συσκευή σου.
Το πρόβλημα σου λοιπόν δεν είναι η XTRV , η ρομ δουλεύει μία χαρά .
Το πρόβλημα σου είναι ότι φοράς τη ρομ της EU που σου έχει αλλάξει τα partitions της συσκευής , γι'αυτό το λόγο Δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση τη δικιά μας ρομ , εμείς δεν αλλάζουμε τα partitions .
Για να γίνει εγκατάσταση της XTRV θα πρέπει να βάλεις μία fastboot rom για να σου διορθώσει τα partitions , αλλιώς μένεις με τις ρομ τις ΕU και δεν το κουνας απο'κει , όποια άλλη ρομ θα βρεις για τη συσκευή σου δεν θα δουλέψει , εφοσον λοιπόν τώρα έχεις αρραβωνιαστεί τη ρομ της EU και έχεις και δυσκολία σε φλασαρισματα , άραξε εκεί και αν πάρεις άλλη συσκευή εδώ θα είμαστε ..