Διαφήμιση

Εμφάνιση επιλεγμένων επαφών

• Εμφάνιση επιλεγμένων επαφών

Μπορεί να γίνει; π.χ (όχι προ Χριστού) θέλω να έχω ενα Χ αριθμό επαφών στο κινητό μου αλλά θέλω στις Επαφές να φαίνονται μόνο λίγες οχι όλες οι υπόλοιπες. Έκανα μια ομαδοποίηση βάζωντας μόνο τις αγαπημένες, πάω στις εφαρμογές συστήματος επαφές αλλα στα διάφορα πεδία δεν μου δίνει επιλογή να φαίνοντα ονόματα μόνο της ομάδας που θέλω εγώ. Θυμάμαι είχα ένα κινητό που μου έδινε επιλογή εμφάνισης συγκεκριμένων επαφών αρκέι να ήταν μέρος ομάδας. Κάπως αλλιώς δεν μπόρεσα να βρω τρόπο, υπάρχει καμμία κατα το ελληνικόν patenta;
    • Ο/H kbantikos έγραψε:

Μπορεί να γίνει; π.χ (όχι προ Χριστού) θέλω να έχω ενα Χ αριθμό επαφών στο κινητό μου αλλά θέλω στις Επαφές να φαίνονται μόνο λίγες οχι όλες οι υπόλοιπες. Έκανα μια ομαδοποίηση βάζωντας μόνο τις αγαπημένες, πάω στις εφαρμογές συστήματος επαφές αλλα στα διάφορα πεδία δεν μου δίνει επιλογή να φαίνοντα ονόματα μόνο της ομάδας που θέλω εγώ. Θυμάμαι είχα ένα κινητό που μου έδινε επιλογή εμφάνισης συγκεκριμένων επαφών αρκέι να ήταν μέρος ομάδας. Κάπως αλλιώς δεν μπόρεσα να βρω τρόπο, υπάρχει καμμία κατα το ελληνικόν patenta;
      Απ' ότι έχω δει η stock εφαρμογή των επαφών δεν δίνει τέτοια επιλογή, το μόνο που γίνεται είναι να φιλτράρεις τις επαφές μέσω account (πχ να δείχνεις επαφές μόνο από Google Account ή από Mi Account ή όλες). Κάτι άλλο δεν φαίνεται να υπάρχει. Σίγουρα παράλειψη πάντως.
    • Διαφήμιση
    • Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Με την σειρά μου θα συμφωνήσω ότι είναι παράλειψη και θεωρώ σοβαρή. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να φτιαχτεί. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.