είμαι σε φάση απόγνωσης το κινητό αθτή την στγμή έχει υποστει και testpoint και τώρα αναβοσβήνει τ λαμπάκι του και δεν γίνετε flash το βλέπει ο υπολογιστής σαν 9008 αλλά αν το βγάλω μετά δεν το εμφανίζει ξανα μπερδεύετε και πρέπει να γίνειπαλι test point αυτά απο εμένα όποιος μπορεί να βοηθήσει απο team viewer να μ στείλει pm
brickarisma xiaomi red mi note 3 pro
-
-
-
αρχικά έβαλα μια rom με κινέζικα χωρίς να ξέρω τι είχε πριν αλλά η προηγούμενη είχε μισά ελληνικά μετά προσπάθησα να βάλω άλλη ελληνική και brick του έκανα test point και επανείλθε αλλά τώρα δεν έχει σημεία ζωής είναι προφανώς σε edl mode δλδ σβηστό και αναβοσβήνει το λαμπάκι αυτά φίλε μ ότι άλλο πες
-
-
****************88
-
το κινητό δεν συνδεεται ουτε με σιμ ούτε με wlan βγάζει anbailable networks και δεν κανει τπτ help plz
-
Μάλλον έχει χάσει η συσκευή ΙΜΕΙ & mac address. Πάτα στον dialer *#06# να δούμε θα σου βγάλει ΙΜΕΙ? Αλλά τι το προκάλεσε αυτό?
-
@steve_B, μην ανοίγεις διαφορετικά θέματα, μείνε σε ένα για να ξέρουμε κι εμείς τι έχει γίνει, το ιστορικό των βημάτων-οδηγών που έχει κάνει καθώς και η βοήθεια που έχει λάβει είναι από τα πλέον σημαντικά !
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Αλλά τι το προκάλεσε αυτό?
Επειδή τον βλέπω ψάχνεται ας δοκιμάσει αυτό.
xiaomi-miui.gr/community/index…3-Pro-Snapdragon-Version/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0