Xiaomi Mi 5c: Έρχεται το Μάρτιο με Snapdragon 625, premium κατασκευή και προσιτή τιμή
-
-
Φαίνεται καλό, θα ήθελα να δώ και έκδοση με Helio X27 πάντως.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Helio Χ27 ψηφίζω και εγώ. Εγγύηση. Το Elephone S7 τον Χ20 δν έχει;
-
Τι νοημα εχει τωρα αυτη η εκδοση; Αφου εχει και αλλα οικονομικα κινητα με παρομοια χαρακτηριστικα. Γιατι να παρει καποιος το mi5c και να μη παρει πχ το redmi 4 prime ?
-
Πάντως εγώ αν είχα να επιλέξω μεταξύ των 2 που ανέφερες, θα επέλεγα το Mi5c λόγω εμφάνισης... αν είχε κάτι καλύτερο από τον 625, αυτό είναι και το μόνο που με χαλάει στην συσκευή αυτή. Έλεος δηλαδή, το παλιότερο και "μικρό" Redmi 3S της γυναίκας μου έχει τον 430 μέσα.. που δεν θα έλεγα ότι είναι και πολύ διαφορετικός σε απόδοση.. Τέλος πάντων, από άποψη μάρκετινγκ και μονο φυσικά, το 6ΧΧ είναι πιο "πιασάρικο"..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλα μη κολλας με την εμφανιση, ενα παραδειγμα εφερα. Απλα θελω να πω οτι εχει αρχισει να βγαζει ιδιες συσκευες με ελαχιστες διαφορες μεταξυ τους.
-
Ναι συμφωνώ μαζί σου, φάινεται πως αποφασίστηκε να ακολουθήσουν κατά κάποιο τρόπο την πολιτική της Samsung, και των υπόλοιπων "μεγάλων" παικτών ..θα δείξει αν αυτο θα αποδόσει..
το να μη μπαίνει mediatek μπορεί να είναι απλά και θέμα πατέντων η qualcomm "κυνηγάει" αυτούς που βάζουν Mediatek και ζητάει λεφτά
μη μου πείτε μα το βάζει η τάδε , αν η τάδε πουλάει επίσημα μόνο κίνα δε έχει πρόβλημα (μάλλον) σε σχέση με την xiaomi που πουλάει και Ινδία και τριγύρω (κλασικό παράδειγμα το note 3)
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Πάντως εγώ αν είχα να επιλέξω μεταξύ των 2 που ανέφερες, θα επέλεγα το Mi5c λόγω εμφάνισης... αν είχε κάτι καλύτερο από τον 625, αυτό είναι και το μόνο που με χαλάει στην συσκευή αυτή. Έλεος δηλαδή, το παλιότερο και "μικρό" Redmi 3S της γυναίκας μου έχει τον 430 μέσα.. που δεν θα έλεγα ότι είναι και πολύ διαφορετικός σε απόδοση.. Τέλος πάντων, από άποψη μάρκετινγκ και μονο φυσικά, το 6ΧΧ είναι πιο "πιασάρικο"..
τα 14nm δεν κάνουν διαφορά έστω στην κατανάλωση ;;
η απλά δεν βλέπουμε την διαφορά στο antuntu ;
(όπως και να το κάνεις και καλύτερη gpu έχει και καλύτερη μνήμη υποστηρίζει και είναι στα 2ghz σε σχέση με τα 1.4 των 430/435) -
Σε καταναλωση ναι ειναι καλυτερος. Αλλα γενικα ο 625 δεν ειναι κανας τουμπανο επεξεργαστης πχ απο τον 650 υποδεεστερος σε ταχυτητα. Κερδιζει βεβαια σε καταναλωση και θερμοκρασιες.
-
Αν απονονώσεις τον επεξεργαστή, ναι συμφωνώ είναι πιο εξελιγμένος ο 625. Το γενικότερο setup του 3S σαν συσκευή,
το βρίσκω καλύτερο και πιο ισσοροπημένο όμως... με αποτέλεσμα και η διάρκεια μπαταρίας του να είναι εξαιρετική, την ζηλεύω.
Εξαρτάται όμως τι χρειάζεται και τι ψαχνει ο καθένας από μια συσκευή.
Για παράδειγμα, εγώ έχω το redmi pro (και μάλιστα το φτηνό) και με καλύπτει 100% σαν συσκευή και σε ότι θέλω να κάνω,
ποτέ δεν έτυχε να δοκίμασω να κάνω κάτι και δεν δούλεψε όπως έπρεπε και η μπαταρία του κρατάει 24ωρο, με την δική μου χρήση.
Ο/H Antretng έγραψε:
Σε καταναλωση ναι ειναι καλυτερος. Αλλα γενικα ο 625 δεν ειναι κανας τουμπανο επεξεργαστης πχ απο τον 650 υποδεεστερος σε ταχυτητα. Κερδιζει βεβαια σε καταναλωση και θερμοκρασιες.
-
Απο τον 430 μπορει να ειναι. Αλλα οταν εχεις ακριβως ιδιο setup στο redmi 4 prime για παραδειγμα δεν ξερω αν εχει νοημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες