Πρέπει να αποκλείσουμε το θέμα router,
άλλο router εύκαιρο κοντά να δοκιμάσεις υπάρχει;
ή κάτι άλλο πχ αν έχεις άλλο κινητό με android μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις την κάρτα σου εκεί και να κάνεις tethering/hotspot να δείς αν συνδέεσε σε αυτό
Πρέπει να αποκλείσουμε το θέμα router,
άλλο router εύκαιρο κοντά να δοκιμάσεις υπάρχει;
ή κάτι άλλο πχ αν έχεις άλλο κινητό με android μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις την κάρτα σου εκεί και να κάνεις tethering/hotspot να δείς αν συνδέεσε σε αυτό
ok
=============== Φεβ 6th 2017, 10:13pm ===============
ουτε , δεν κάνει κάτι , πάλι saved
Μπαίνεις απο τον browser, δίνεις την ip του router σου πχ 192.168.1.1 ή 192.168.1.254 και μπαίνεις στο περιβάλλον διαχείρισης του. Εκει θα έχει μια καρτέλα που δείχνει τις συνδεδεμένες συσκευές. Προσοχή το πιο πιθανόν είναι να δείχνει την mac address του Mi4c και όχι κάποιο όνομα ..
ειμαι μεσα στο router βλέπω μόνο την 2η συσκευή που έχω που είναι και αυτή mi4c .Δεν ξέρω και πάρα πολλά πράγματα . Εαν βάλω άλλη ρομ την επίσημη θα στρώσει ; Κανονικά θα έπρεπε να δείχει στο ρουτερ μου ότι κάποια συσκευή προσπαθεί να μπέι μέσα , γιατί δεν κάνει κάτι .
=============== Φεβ 7th 2017, 8:55am ===============
Λέω να κατεβάσω την stable να την βάλω μπας και δώ κάτι . Μπορώ απο developer σε stable και μετά να πάω πάλι developer ;
Ακριβώς, θα έπρεπε ενώ είσαι μέσα στο περιβάλλον διαχείρισης να βλέπεις τουλάχιστον συνδεδεμένο το κινητό (φυσική σύνδεση - άσχετα από internet). Αν δεν το βλέπεις τότε ίσως χρειάζεσαι "καθαρή" εγκατάσταση.
Στείλε μου σε ΠΜ την Wifi mac του κινητού σου, να την τσεκάρω ότι δεν είναι κάτι λάθος μ' αυτην