Γεια σας,θέλω να περάσω την ελληνική rom,ποια έκδοση να περάσω,και από που την κατεβάζω
Εχω το redmi pro x25,και φοράει την official dev miui 8 7.1.20|beta
Ευχαριστώ
Άμα σε ενδιαφέρουν οι συχνές ανανεώσεις/πιθανά νεα features αλλά να δεχτείς οτι μπορεί να αντιμετωπίσεις νέα προβλήματα σε κάθε update δοκιμάζεις devel.
Oi stable ανανεώνονται ποιο σπάνια και θεωρητικά μπορεί να είναι ποιό σταθερές. Εδώ δοκιμάζεις και αν έχεις κάποιο πρόβλημα πας σε devel.
=============== Φεβ 7th 2017, 11:23am ===============
καλημερα φιλε μου,εχω ενα μεγαλο προβλημα με την εγκατασταση της rom
προχωρανε ολα κανονικα συμφωνα με τον οδηγο,και μολις φθασω στο σημειο του twrp/wipe,τσεκαρω τα σημεια οπως δειχνει ο οδηγος,και πατησω swipe κρασαρει το τηλεφωνο.δλδ μενει στο σημα της mi
αναγκαστικα μετα παω και κανω flash,και ξαναπερναω την official rom
μπορεις να βοηθησεις σε παρακαλω
1) Wipe->format->yes 2) Back->Back 3) Reboot-Recovery 4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache 5) Back->Back 6) Advanced -> ADB Sideload -> Σέρνουμε τα βελάκια δεξιά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία 7) Απο το PC, adb sideload update.zip όπου update.zip είναι το όνομα της rom
Αν έχεις βάλει την rom στο C:\adb με όνομα update.zip βεβαιώσου οτι όταν ανοίγεις τη γραμμή εντολών γράφεις πρώτα
cd C:\adb
Οπως τα ειπε ο stamatisv. Να προσθεσω μονο οτι αν δεν θελεις να μπλεξεις με adb sideload κι αν εχεις μια microSD τοτε μπορεις να περασεις εκει τη ρομ, να βαλεις την καρτα στο κινητο και αφου κανεις τα πρωτα 5 βηματα που περιγραφονται απο πανω θα πρεπει να κανεις
6)reboot -> recovery
7)install -> select staroge -> επιλεγεις την microSD βριεκσεις μεσα εκει τη rom και κανεις swipe to flash.
ή ενεργοποίηση του mount -> enable-mtp και μεταφορά της rom απο το pc στο τηλέφωνο:)
Απλά έβαλα το sideload επίτηδες μήπως κάνει crash σε install (το είδαμε και αυτό εχτές)
=============== Φεβ 9th 2017, 11:49pm ===============
φίλε μου σορι πάλι που ενοχλώ,θελω να σε ρωτήσω αν ξέρεις πως μπορώ να κάνω root το κινητό,ώστε να μπορέσω να διαγράψω από την ρύθμιση του wifi,την επιλογή που μου έβγαλε NVRAM WARNING:Err=0x10
ευχαριστώ πολύ