Καλησπέρα, αποφάσισα να μπω και εγώ στο δρόμο που χάραξε η XIAOMI και αγόρασα το Redmi Note 4 me 32GB. Έχω το εξής πρόβλημα. Το έπαθα και χθες αλλά νόμιζα ότι απλά έτυχε αλλά ξανασυνέβει. Όταν κάνω reboot κολάει στην οθόνη που δείχνεις τις 3 τελίτσες και φορτώνει για πάντα. Αφού το συνδέσω σε Η/Υ (το βρίσκει κανονικά και κάνει εγκατάσταση drivers) και με 2-3 reboot μπορεί και παραπάνω τελικά bootarei Κανονικά. Έιναι ελλατωματικό ή κάποιο bug του λογισμικού του; Τρέχει official ευρωπαϊκή έκδοση με το τελευταίο Miui 8 stable.
Σας επισυνάπτω και screenshot. Επίσης αφού έχει bootarei και το συνδέω στον Η/Υ το miui suite λέει ότι δεν έιναι η τελευταία έκδοση που έχω (μάλλον περιμένει να βρει την τελευταία κινέζικη υποθέτω και όχι Ευρωπαϊκή).
Θα πειραματιστώ κιάλλο να δω γιατί κολλάει απλά όλο και κάτι θα έχει πάρει το μάτι/αυτί σας για την περιπτωσή μου
Ευχαριστώ
Σας επισυνάπτω και screenshot. Επίσης αφού έχει bootarei και το συνδέω στον Η/Υ το miui suite λέει ότι δεν έιναι η τελευταία έκδοση που έχω (μάλλον περιμένει να βρει την τελευταία κινέζικη υποθέτω και όχι Ευρωπαϊκή).
Θα πειραματιστώ κιάλλο να δω γιατί κολλάει απλά όλο και κάτι θα έχει πάρει το μάτι/αυτί σας για την περιπτωσή μου
Ευχαριστώ