Διαφήμιση

Mi4w 64GB & Red Mi Note Pro 64GB

• Mi4w 64GB & Red Mi Note Pro 64GB

Καλησπερα σε ολη την ομαδα, αντιμετοπιζω προβληματα με τα παραπανω τηλεφωνα, συγκεκριμενα με το Mi4w 64GB το εχω πανω απο 2 χρονια, ειχα περασει με επιτυχια την Marshall αλλα καπου στο τελος του καλοκαιριου καποιον φακελο εσβησα και εκτοτε δεν μπορω να κανω καμια αναβαθμιση, απο το μενου βλεπω οτι εχει MIUI Stable 7.0.5.0 (KXDCNCI). Σχετικα με Red Mi Note Pro 64GB εγινε κατι παρομοιο, μαλλον εσβησα καποιο αρχειο,επειδη δεν εχω την υπομονη (ειμαι τελοιος για μεγαλες βιδες) και δεν μπορω να κανω κατι παρ'ολο που εχω προσπαθησει θα ηθελα την βοηθεια και συμπαρασταση σας. Χαιρετισμουσ απο Guangzhou (China), σε λιγες ημερες θα ειμαι στην περιοχη της Shanghai οπου θα μαθω τελευταια νεα σχετικα με κυκλοφορια των νεων μοντελων της XIAOMI. Επισης πειτε μου αν μπορω να τα παω καπου για φτιαξιμο στην περιοχη Αθηνας και Πειραια, σας ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων για την οποιαδηποτε βοηθεια που θα μου δωσετε.

Ηλιασ Νικολαου
    • @ILIAS1963 Ηλία δεν υπάρχει service της xiaomi στην Ελλάδα, τώρα που θα πας στην Κίνα όπως είπες τράβα εκεί σε κανένα κατάστημα και κάνε το.
      Τα νέα της xiaomi τα μαθαίνουμε και εμείς από εδώ, εσύ κανένα κινητό για την Ευρώπη πάρε.