Την περασμένη Τετάρτη παρέλαβα το xiaomi note 4 , ενώ έχω κλειστά τα δεδομένα μου έρχονται μηνύματα από τον πάροχο ότι χρεώθηκα τέσσερις φορές από 20MB επαναλαμβάνω με κλειστά τα δεδομένα υπάρχει κάποιος που να αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα ? Ευχαριστώ
Πρόβλημα με Xiaomi note 4
-
-
Πρώτα ανέβασε μία φωτογραφία από το about phone. Και μετά δες τα παρακάτω αν είναι απενεργοποιημένα Ρυθμίσεις - κάρτες sim & κινητά δίκτυα - δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο of - εκεί που γράφει την εταιρεία κινητής που έχεις το επιλέγεις - προτεινόμενος τύπος δικτύου διάλεξε το 2G.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω
-
-
δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω το screenshot δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται Sorry..
-
Όταν πας στην διαδρομή που σε ανέφερα ποιο πάνω βάλε τρία δάκτυλα στην αρχή της οθόνης και πήγαινε τα προς τα κάτω έτσι θα βγάλεις ένα screenshot. Και ανέβασε το. @luckcharm
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Όταν πας στην διαδρομή που σε ανέφερα ποιο πάνω βάλε τρία δάκτυλα στην αρχή της οθόνης και πήγαινε τα προς τα κάτω έτσι θα βγάλεις ένα screenshot. Και ανέβασε το. @luckcharm
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Φεβ 9th 2017, 3:23pm ===============
εγω δεν έβαλα τίποτα το κινητό έχει έκδοση.6 .0 MRA58K
=============== Φεβ 9th 2017, 3:24pm ===============
Ενημερωσα τον πάροχο στον οποίο ανήκω και η λύση του ήταν να κλείσω το 4G ενώ τα δεδομένα ήταν κλειστά , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γνωστοί μου που έχουν ανοιχτό το 4G δεν τους έρχονται μηνύματα από τον πάροχο τους ότι χρεώνονται αυτοί? Εγώ νόμιζα μήπως το κινητό παίζει κάποιο ρόλο , το κινητό έχει έκδοση 6 .0 MRA58K , εγώ δεν επενέβησαν σε κάτι άλλο , τι να κάνω δεν ξέρω !!! Λες να είναι φταίξιμο του παρόχου και να με χρεώνουν ? -
Δεν φταίει το κινητό αλλά εμείς οι χρήστες αυτών. Γιατί κάνουμε λάθη και μέσα από αυτά μαθαίνουμε. Το ίδιο έπαθα και εγώ φίλε 2010 με το πρώτο μου smartphone και πλήρωνα για χρήση δεδομένων καμιά 70 έως 120 mb 15€ με 20€ έξτρα. Και από τότε ενεργοποιώ δεδομένα, 3G ή 4G όταν θέλω εγώ ακόμα και τώρα που έχω 2gb.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Από το service του παρόχου μου , μου είπαν αυτό , να κλείσω το 4G , ,ενώ τα δεδομένα μου ήταν πάντα κλειστά , επίσης του είπα του τύπου ότι το data counter μου είχε καταγράψει από τις 1/2/17 μόνο από wifi χρήση , και μου λέει ναι γιατί ήταν κλειστά τα δεδομένα , άρα πως με χρεώνουν αφού είναι κλειστά τα δεδομένα μου , δηλαδή με το 4G και μόνο ανοιχτό ,ενώ μπαίνω μέσω wifi χρεώθηκα πάλι ? ο ξάδερφος μου αυτό δεν μπορεί να καταλάβει και με έκραξε , το πώς αυτός έχει κλειστά τα δεδομένα και το 4G ανοιχτό δεν του έρχονται μηνύματα χρεώσεων από τον δικό του παρόχο και εμένα μου έρχονται
και η πλάκα είναι ότι μπαίνω από wifi στο σπίτι δεν είναι περίεργο ?
=============== Φεβ 9th 2017, 4:21pm ===============
και ο ξάδερφος έχει καρτοκινητό , που του έρχονται μηνύματα σε κάθε είσοδο του στο internet με ανοιχτά τα δεδομένα τι χρεώσεις έχει , ενώ με κλειστά δεδομένα και ανοιχτό το 4G , τίποτα μία χαρά .... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα