1 αγορα xiaomi Φεβ 10th 2017, 8:14pm Kαλησπερα θελω να αγορασω το xiaomi redmi note 4 pro και θα ηθελα να ακουσω γνωμες. Ευχαριστω.
2 Φεβ 10th 2017, 8:56pm Μια χαρά κινητό στις 5.5". Πολύ δυνατό, γρήγορο και με πάρα πολύ καλή αυτονομία! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
4 Φεβ 10th 2017, 9:01pm Σορυ. Δεν είδα το note ο αομματος!! Σε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση @pavlidisc Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
5 Φεβ 10th 2017, 9:02pm Με αυτήν την ατελείωτη σειρά των Redmi έχουμε βρει τον μπελά μας... Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
6 Φεβ 10th 2017, 9:04pm Μπορεις μηπως να μου πεις αν αυτη η τιμη ειναι καλη; Το θελω στα 32gb, κι επειδη δεν καταλαβαινω τι ειναι ολες αυτες οι επιλογες διπλα μπορεις να μου και ποια πρεπει να κλικαρω;
7 Φεβ 10th 2017, 9:05pm Χα χα χα χα χα χα χα. Πες το ψέμματα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
8 Φεβ 10th 2017, 9:05pm Σορυ ξεχασα αυτο [Official Global ROM]Xiaomi Redmi Note 4 3GB 32GB Smartphone - Silver Bodai: Non Affiliate Links Removed.FORUM RULES
9 Φεβ 10th 2017, 9:10pm Δεν επιτρέπεται η απευθείας ανάρτηση συνδέσμων σε μη συνεργαζομενα με το forum κατάστηματα. Σε τι χρώμα το θες; Επιλέγεις οτιδήποτε δεν λέει es stock. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!