Καλησπερα σας.
Ψαχνω εδω και κατι μερες να αγορασω ενα κινητο. Εχω καταληξει στην Xiaomi , αλλα τωρα ειμαι αναμεσα στο Xiaomi redmi pro MTK x25 και στο Xiaomi Mi5 Prime 64Gb ROM . Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ποιο κινητο κατα τη γνωμη σας ειναι καλυτερο και γιατι;
Αυτά είναι γούστα, για εμένα προσωπικά ο Qualcomm είναι καλύτερος.
Να ξέρεις όμως οι σειρές mi τυγχάνουν μεγαλύτερης προσοχής από την xiaomi από τις redmi αυτό φαίνεται και από το ότι τις αναβαθμίζουν νωρίτερα σε πιο φρέσκες Android εκδόσεις.
Πολυ ωραια...με βοηθησες παρα πολυ και σε ευχαριστω!!Το κινητο λεω να το αγορασω απο AliExpress. Εστειλα ενα μηνυμα στον προμηθευτη. Θα ηθελα να μου πεις εαν αυτα που ζητησα ειναι σωστα για την ομαλη λειτουργια του κινητου. Το μηνυμα ηταν το εξης:
Hello, im intrested for Xiaomi Mi5 Prime Mi 5 Cellphone Snapdragon 820 Quad core 3GB RAM 64GB ROM 5.15" Dual SIM! I would like to know if its possible to have these on my phone if i'll buy it:-Install Google play store. -Root the phone. -Install Greek and English language (without problem in translation).-Remove Chinese apps. -Check that the phone works properly (after root) before you send it.
-Send EU charger/adapter, suitable for Greece. -Send me the tracking Number. -Activate 4g for both Vodafone and Cosmote Greece. -Install The Latest MIUIThanks a lot!
=============== Φεβ 12th 2017, 4:12pm ===============
Και η απαντηση του ηταν η εξης:
We can install the official global rom that includes multi-languages and Google Play,which supports OTA UNSEALING the box. But we need to open the box to do that!