καλησπερα στην κοινοτητα. θα ηθελα να αποκτησω το xioami redmi 3s 16gb αλλα εχω το προβλημα οτι στα ελληνικα site που μπαινω δεν αναφερουν αν ειναι ξεκλειδωτα και αν ειναι στα ελληνικα. αν μπορειτε πειτε μου τι πρεπει να κανω? το αγοραζω και πρεπει να τα κανω ολα εγω?(ξεκλειδωμα, ελληνικο μενου, playstore). επειδη ειμαι ασχετος με αυτα θα ηθελα να ειναι ετοιμη η συσκευη σεταρισμενη. αν υπαρχει καποιο μαγαζι που να το δινει ετσι και το γνωριζετε παρακαλω στειλτε μου σε πμ. αλλιως απο το εξωτερικο και αν θα μου το κανουν?
θελω να αγορασω το xioami redmi 3s αλλα δεν γνωριζω πως.
-
-
Πας στον Κωτσόβολο, Γερμανό, Vodafone, Wind, you (δε θυμάμαι ποια άλλα καταστήματα έχουν κινητά της infoquest) και ζητάς το redmi 3S με 2/16 και ξεμπέρδεψες
-
τι ειναι το 2/16???
ειμαι πολυ ασχετος -
-
-
-
στο skroutz μου βγαζει διαφορα μαγαζια αλλα δεν ξερω αν θα ειναι ετσι οπως το θελω. να μπορω να το λειτουργησω χωρις να πρεπει να του βγαλω τα ματια εγω χωρις να ξερω
-
στο e-shop -σκέτο- υπάρχει....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δες και εδω -> XIAOMI Redmi 3s Οκταπύρηνο 1.4GHz 2GB RAM 16GB ROM - Άσπρο (Ελληνικό Μενού/MIUI v8.1)
Εγγυημένα θα έχεις πολύ καλή υποστήριξη -
-
Ο/H nauagios έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
στο e-shop -σκέτο- υπάρχει....
σκέτο e-shop, χωρίς ζάχαρη!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
σκέτο e-shop, χωρίς ζάχαρη!!
H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού
αυτο αναφερει για την συσκευη. εγω θελω και την ζαχαρη.(ελληνικο μενου, ξεκλειδωτο,playstore)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0