Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Έχουμε έναν νέο και σημαντικό κατά την άποψή μου οδηγό μιας και υπάρχει νέο σοβαρό θέμα με τα Windows 10 και τους Drivers των Android κινητών.
Σήμερα που λέτε ξεκίνησα να φτιάξω το κινητό του συναδέλφου που παρέλαβα, ένα Redmi 4, το οποίο μου πήρε πάνω κάτω 4 ώρες ασχολίας!
Αφού πέρασα official fastboot rom, έκανα unlock bootloader, ξεκίνησα να περάσω και την Ελληνική ρομ...αμ δε όμως !!!
Ο υπολογιστής δεν έβλεπε με τίποτα τον εσωτερικό χώρο του κινητού ώστε να περάσω την ρομ μέσα, είχα sd card αλλά βαριόμουνα τα βγάλε-βάλε.
Τελικά κατέληξα στην λύση της εγκατάστασης με τον Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
Κατά την διάρκεια των προσπαθειών είχα δει ότι ο driver στο device manager ήταν κολλημένος στο MTP με κίτρινο θαυμαστικό και αυτός δημιουργούσε το πρόβλημα!
Αφού πέρασα official fastboot rom, έκανα unlock bootloader, ξεκίνησα να περάσω και την Ελληνική ρομ...αμ δε όμως !!!
Ο υπολογιστής δεν έβλεπε με τίποτα τον εσωτερικό χώρο του κινητού ώστε να περάσω την ρομ μέσα, είχα sd card αλλά βαριόμουνα τα βγάλε-βάλε.
Τελικά κατέληξα στην λύση της εγκατάστασης με τον Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
Κατά την διάρκεια των προσπαθειών είχα δει ότι ο driver στο device manager ήταν κολλημένος στο MTP με κίτρινο θαυμαστικό και αυτός δημιουργούσε το πρόβλημα!
Ότι και εάν δοκίμασα, εγκατάσταση ξανά των drivers, mi pc suite, adb universal drivers,διαγραφή και εγκατάσταση εκ νέου, ενημέρωση των drivers, δεν άλλαζε με τίποτα...

Λύση του προβλήματος:
Τελικά δοκίμασα να κάνω ενημέρωση των drivers και να βάζω διάφορα, ώσπου έβαλα και αυτό:
Λύση του προβλήματος:
Τελικά δοκίμασα να κάνω ενημέρωση των drivers και να βάζω διάφορα, ώσπου έβαλα και αυτό:
1. Επιλέγουμε "Ενημέρωση προγράμματος Οδήγησης

2. Επιλέγουμε "Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου"

3. Επιλέγουμε το "Επιλογή από λίστα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών του υπολογιστή"

4. Αποτσεκάρουμε το "Εμφάνιση συμβατού υλικού"

5. Από την λίστα που θα εμφανιστεί επιλέγουμε το "Συσκευή USB MTP."
2. Επιλέγουμε "Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου"
3. Επιλέγουμε το "Επιλογή από λίστα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών του υπολογιστή"
4. Αποτσεκάρουμε το "Εμφάνιση συμβατού υλικού"
5. Από την λίστα που θα εμφανιστεί επιλέγουμε το "Συσκευή USB MTP."
6. Και πατάμε "Επόμενο" για να γίνει εγκατάσταση των νέων drivers, στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατάμε "Ναι"
7. Αφού τελειώσει πατάμε "Κλείσιμο"