Αγορασαμε προσφατα με τον πατερα μου και οι 2 το redmi note 3 pro ( kenzo ). Και τα 2 φοραγανε unofficial rom. Στο δικο μου εχω περασει custom rom πλεον ολα καλα. Στου πατερα μου νταξει ηθελα να του βαλω την global stable αλλα επειδη δεν ειναι δικο μου το τηλεφωνο δεν ηθελα να το ρισκαρω... Αλλα γενικα επειδη εχει κατι θεματακια ( δεν δουλευει πλεον ο fingerprint sensor, ζεστενεται αρκετα π.χ θεματα που ειχα κιεγω με την unofficial rom) ειπα να του την περασω. Τη μερα που πηγα να το κανω πηγα να παρω backup τα αρχεια του και ξαφνικα χαθηκε η συνδεση με το κινητο ( ιδιο καλωδιο και ιδια usb με οταν εκανα flash στο δικο μου) και τα αρχεια του οπως photo και μουσικη εξαφανιστηκαν μετα απο τη μνημη αλλα ο χωρος φαινεται δεσμευμενος... του εκανα μια επανεκκινηση ολα καλα παλι. Σημερα του το εκανε παλι ομως. Δεν εμφανιζεται καμια φωτογραφια και ουτε μουσικη. Καταλαβαινω οτι πρεπει να του περασω official rom γιατι στο τελος θα εχουμε αλλα μου φαινεται... Ομως με αυτο που εγινε φοβαμαι λιγο γιατι αν γινει κατι παρομοιο την ωρα που γινεται το flash ξερουμε ποια ειναι η καταληξη... τι λετε να κανω ; Αποτι καταλαβαινω αυτα τα προβληματα οφειλονται στη rom και οχι στη συσκευη....Ειναι ρισκο λετε να προχωρησω σε flash? ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος παντως ακριβως οπως ηταν και σεμενα και αποτι καταλαβαινω φοραγανε την ιδια rom.