Διαφήμιση

Βοηθεια, σοβαρο προβλημα με πληκτρο αφης

• Βοηθεια, σοβαρο προβλημα με πληκτρο αφης

Χαιρετω τον κοσμο του φορουμ.

Εχω ενα προβλημα με τη συσκευη μου.
      Η συσκευη ειναι καινουρια, την εχω στα χερια μου λιγοτερο απο βδομαδα. Πριν απο λιγο, μου εβγαλε το εξης προβλημα.
      Το δεξι πληκτρο αφης, παρουσιασε καποιου ειδους υπερευαισθησια, και πατιεται 2 φορες απο μονο του με την παραμικρη επαφη.
      Εχει αυτο το προβλημα καποιος αλλος?
      Υπαρχει κατι που μπορω να κανω, η πρεπει να το παω για επισκευη?

Ευχαριστω

Γιωργος
    • Γιώργο, βγάλε μία φωτο από το About Phone (Settings->About Phone) και ανέβασε την εδώ (αν δεν το έχεις κάνει ήδη σε κάποιο άλλο νήμα) ώστε να δουμε τι rom φοράει η συσκευή σου..
      Φωτο μπορείς να βγάλεις και πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά Vol down + Power.
    • Προσπαθω να ανεβασω την εικόνα αλλά παρουσιάζει κάποιο σφάλμα. Παραθέτω τα στοιχεία.

Device name: Redmi
      Model number: Redmi Pro
      Android version: 6.0 MRA58K
      Επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας Android: 2016-10-03
      MIUI version: MIUI Global 8.0 / Stable 8.0.7.0(LXKCNMA)
      CPU: Deca-core Max 2.52GHz
      RAM: 4,00GB
      Internal memory: 114GB available 128 GB total
      Έκδοση βασικού φάσματος: MOLY.LR11.W1603.MD.P.V13.18.P27
      Έκδοση Kernel: 3.18.22+
      Αριθμός έκδοσης: MRA58K
    • Διαφήμιση
    • Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συσκευή φοράει unofficial rom. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα official global rom.. οπότε καλό θα είναι να βάλεις (υπάρχει αντίστοιχος οδηγός) official china (stable ή developer) για να δεις αν είναι θέμα λογισμικού και όχι υλικού..

Εγώ αυτό έκανα σε συσκευή φίλου που δυστυχώς είχε θέμα υλικού.. το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι μην χάσεις τυχόν εγγύηση οπότε ρώτα και στο κατάστημα που το αγόρασες να σου προτείνουν λύση (μπορεί και οι ίδιοι να σου πουν να βάλεις official rom).