Καλησπερα παιδια,Το mi4c μου κανει παλι τα ιδια..Εχω τραβηξει καποια βιντεο παω να τα δω και μου ζηταει:turn on sync with Mi Cloud to download,ωραια μεχρι εδω..Το ανοιγω γινεται ο συγχρονισμος που χρειαζεται(20 λεπτα περιπου ολα τα βιντεο ΗΜΑΡΤΟΝ) και μετα μπορω να τα ανοιξω και να τα δω.Μετα κλεινω το Mi cloud kai meta apo 2-3 ημερες ανοιγω καποια βιντεο(που παλαιοτερα παιζανε κανονικα) και μου ζηταει παλι τα ιδια:Τurn on sync with Mi Cloud to download..Πρεπει να το εχω ανοιχτο συνεχεια δηλαδη και οτι βιντεο τραβαω να πρεπει να συγχρονιζεται για να μπορω να το δω μετα απο καποιες ημερες?Συγνωμη αν σας ζαλισα....
Όχι βρε αγόρι μου...κλείστο το ρημάδι τελείως. Στο είπε το @Bodai πιό πάνω!
Το βίντεο που θα τραβήξεις μετά το κλείσιμο θα είναι πλέον στην συσκευή σου. Δεν θα ανεβαίνει στο cloud. Θα πατάς επάνω του και τσούπ...θα παίζει!
Δεν φταίει σε ΤΙΠΟΤΑ ούτε το Mi4c ούτε το Mi-cloud. Εσύ κάτι δεν κάνεις σωστά.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
=============== Μαρ 9th 2017, 3:56pm ===============
δηλαδη τα βιντεο που θα τραβαω απο δω και περα με κλειστο το icloud θα παιζουν κανονικα,ανω τα παλαιοτερα που τα εχω τραβηξει με ανοιχτο icloud θα μου ζηταει open icloud..
παιδια καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Ιδιο προβλημα αρχισα να εχω κι εγω τις τελευταιες ημερες. Εχω το Kate δεν το εχω πειραξει καθολου με ΡΟΜ η κατι αλλο. Εδω και μια εβδομαδα κι ενω εχω ρυθμισμενο να συγχρονιζει στο cloud φωτος και βιντεο και ολα παιζαν κανονικα ξαφνικα τα βιντεο μου ολα εκτος απο 1-2 καινουρια μου ζηταει δικτυο για να γινει ληψη και δεν παιζουν αυτοματα και στις λεπτομερειες αρχειο λεει οτι το αρχειο ειναι στο συννεφο κι οχι στη συσκευη. Το μονο που εχει αλλαξει ειναι οτι ο χωρος στο cloud ειναι στο 95 % της χωρητικοτητας.
Οχι δε με απασχολει ο χωρος αλλα το γιατι ενω βλεπω φωτογραφιες κανονικα τα βιντεο ξαφνικα δεν π[αιζουν αλλα πρεπεινα τα κατεβασω. μαλλιστα εχω μπει στο cloud και τα αποθηκευω στον υπολογιστη γιατι δεν ξερω τι μπορει να γινει