Διαφήμιση

Θεματα

• Καλησπερα στο φορουμ.
      Παιδια χθες βραδυ πηρα ολοκαινουργιο το νεο μου Redmi Pro,εκανα κανονικα unloock bootloader flash TWRP flash την τελευταια dev rom απο την δικη μας κοινοτητα,ολα πηγαν μια χαρα χαρι των οδηγων που εχουν βαλει τα παιδια.
      Προβλημα μολις πηγα να κατεβασω ενα θεμα μου εγραψε οτι ''Δεκα συσκευες ηδη εχουν εξουσιοδοτηθει σε αυτον τον λογαριασμο''
      Παω λοιπον στο account μου στις συσκευες και απενεργοποιω οσες ηδη δεν εχω πλεον στη κατοχη μου και αφηνω μονο την τρεχουσα.
      Σημερα προσπαθησα για αλλη μια φορα να κατεβασω ενα θεμα με το ιδιο αποτελεσμα.
      Καμια λυση???Ευχαριστω :)
    • Άλλη μία φορά είχε αναφερθεί ανάλογο πρόβλημα αλλά δεν θυμάμαι πως το λύσαμε :(
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα,ηδη περασαν 3 μερες,και δεν ειναι τιποτα μπηκα με το account ενος φιλου κατεβασα τα θεματα που ηθελα και ξαναγυρισα στο δικο μου,προσπαθησα ξανα χωρις επιτυχια.
    • Άρα φταίει το account σου και όχι κάτι άλλο. Αφού με του φίλου σου δούλεψε σωστά...

Επειδή η Xiaomi αντιγράφει σε πολλά πράγματα την Apple, να σου πώ το εξής:
      Στο account της Apple, εάν έκανες exit από την συσκευή, σε dt έβλεπες στο account σου (browser από PC) την συσκευή offline (το ίδιο και μάλιστα σε dt συμβαίνει και με το mi account). Αφού είχες ξηλώσει λοιπόν τον λογαριασμό από την συσκευή, την διέγραφες και από το account (browser από PC) και τέλος. Συσκευή και λογαριασμός ήταν πλέον δύο ξένοι.

Εάν ΔΕΝ έκανες exit από την συσκευή (κλείσιμο Find my Device, έξοδο από Apple ID, έξοδο από iCloud) τότε, εάν διέγραφες την συσκευή κατευθείαν από το account (browser από PC), αυτή παρέμενε εκεί «αχνή» για τουλάχιστον ένα μήνα!

Δεν ξέρω γιατί…δεν το έψαξα ποτέ. Για την Apple όμως η συσκευή έπαυε να σχετίζεται με τον λογαριασμό μετά από πολύ καιρό (εφόσον το exit από την συσκευή δεν είχε προηγηθεί της διαγραφής από το account).

Άρα, αφού σε κούρασα με τα μήλα (όπως συνήθως κάνω) λέω ότι ίσως πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα. :D
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.